- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нормално ли е
Normalno li e spored vas 16 god. momi4e da hodi s 27god. mom4e?
kajete mnenieto si....................![]()
![]()
![]()
![]()
Da we kak ne poveche ot 5 godini razlika max ne sa normalno na tva mus e vika pedofiliq kao pitash men
Неподходящ размер на снимка в подпис!
normalno e
ne...opredeleno ne....tolkos li se svar6iha po-malkite mom4eta 4e da se hodi po tolkos golemi i tolkos li svar6iha jenite 4e da se hodi po teenage-rki...![]()
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
ave ne e normalno naprao si fani 40 godishen moe i bashta ti stane ..........tctc na kude otiva toq svqt
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
никак не е нормално
та кво общо имат?
Голяма е разликата
mi ne znam dali e normalno ama i az si padam po golemi4ki a i golemi4kite si padat po 16 godi6ni
nali zabranenoto e nai sladko![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
4e kak 6te e normalno to ot qsna po qsno 4e e nenormalno 4e to naprao da xvane edin 40 godi6en i moje da istane ba6ta e mi kvo da se pravi trebva da ima i tapi xora![]()
spored men ne e normalno...ama az poznavam edna na 16 deto hoi s edin na 39....taka che....ne znam prosto ne znam na kude otiva sveta....tolkova nqma po-mladi muje....
Ebati pedofilskata istoriq
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
nikak daje ne e normalno basi s 27 god.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не.
Според мен тоя ходи с момичето само заради секса с нея.Гнусно!![]()
Определено не.
tq iska ot nego sex no toi se d1rpa!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе зависи си от хората ... нека те да си
преценят ...![]()
Но разликата наистина е голяма
Решението все пак дали да бъдат заедно си е техно![]()
izop6to ne e normalno
![]()
ty ne6to ne si dobre.
pomislli malko be momi4e....
[-o< nqmam dumi
![]()
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Много е хубаво даже кво ти пука 4е не е нормално ДАНО ДА Е НЕКОЙ СЕРИЕН УБИЕЦ хаххах \/
![]()
Life sux and then you die!
Mi ne e mn normalno ama ako naistina vi e kef zaedno moje da se pomisli...(ama purvo se ubedi 4e ne hodi s teb zaradi sex-a...)![]()
не не е нормалноооо !!!!!!!!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....