- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Месечен цикъл и настроение?
Значи чух, че имало връзка между настроението на едно момиче и нейния месечен цикъл... И имало периоди, когато едно момиче е по-предразположено към романтична среща и такива, когато не е... Вярно ли е това и кога са тези периоди? Например точно преди и по време на цикъла май не е много подходящо за първа среща, първа целувка или нещо такова? Най-подходящо било по средата между двата цикъла! Вярно ли е? Може да е тъп въпроса, ама просто не знам и не разбирам! Мерси за отговирите!
значи.....по време на цикъла момичето мн често сменя настроението си може в един момент да се усмихва а след 5 сек да изпадне в истерия.също така с амн раздразнителни.но за др периоди нз.сорка
dam ima vruzka m/u nastroenieto i cikula.Az naprimerno vinagi si menq nastroeniqta.Sega naskoro mi se slu4i edin priqtel s koito sme mn blizki (v smisul spodelqme si vsi4ko)neprekusnato me pregru6ta6e i celuva6e a tolkova mi be6e pisnalo ot tova 4e mu kazah 4e sum v cikul (a az ne bqh)samo i samo da me ostavi i toi go napravi![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
За съжаление има да...
Като си в тъпия цикъл ... не знаеш къде се намираш... не ти с седи на едно место, тапо ти е секо нещо което правиш поне повече от МАХ 1 час... а да не говориме ако пък някой почне да ти се прай на интересен или пак се караш и спориш с някого... даже да е нещо малко се нервип веднага... изнервят те и някой неща ... (секи различно)
Когато си в цикъл... представителите от "силния пол" например... искаме да са по нежни и по внимателни всеко ф иска не когато си само в ...
ама просто тогава е супер/мега/турбо необходително... и най-малкото нещо може да те издрази... а като немаш цикъл ооо пей сърце!!!
\
/ Поне тъка съм аз ...
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Ден, два преди самата менструация момичето е раздразнително, както и по време на самата менструация. Настроенията и може да се сменят много често и да се дрази от най-малкото нещо. Лично аз не съм на мнение, че средата е най-подходяща. Тогава настъпва овулацията и някои момичета отново стават раздразнителни или много чувствителни.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
em li4no na mene..kogato sum v cikal i mi e malko po iznerveno no ne go pokaam mnogo mnogo..samo oba4e ako nqkoi me zaka4i ne6to i tei po4vam da zeq 4e nikoi ne moji da me poznai...ina4e kogato ne sum v cikal i sum adski hiper dobre....(puuuuuuu koito go e izmislil toz cikal qvno ne e bil dobre s akula...)...![]()
Първоначално написано от priti_kiti
i az sum taka .. samo deto ogladnqvam strashno mnogo .. no tova nqma obshto s nastroeniqta![]()
![]()
съгласна съм.Няма никаква разлика в мен,нито пък в настроението ми!Първоначално написано от priti_kiti
Но все пак има различни хора..:]
f@nt@zi@
ми то по тая логика има нема има 7-10 дена в целия месец и то разпокъсани когато сте нормални....Първоначално написано от Aleandra
![]()
(гордея се че съм момче
)
неподходящо съдържание на текст в подпис!
i az sum taka...Първоначално написано от priti_kiti
PEOPLE=SHIT!!!
аьам,така еПървоначално написано от Aleandra
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
pri men puk nqma nikvo zna4enie..
Искам да ти кажа всичко,
ала нямам вече глас!
Изгубих го,тъй,без да искам,
докато те виках денем аз.
Плаках!Плаках денонощно!
Всъщност........колкото можах!
Чувствах се така самотно,
сякаш не веднъж умрях.......
Ех деба тия жени с тия цикли![]()
tova e taka,cikala deistva na nastroeniqta,momi4etoo s e4ustva nai dobre nqkolko dni sled kato i svar6iПървоначално написано от macka123
Da i spored men ima vrazka mejdu nastroenieto i cikala!mn lesno se smeniat nastroeniqta!az naprimer sam mnogo razdraznitelna i se optvam da ne izlizam v tozi period za da ne napravia niakoq glupost!Imalo dori sluchai kogato sam se smiala i sled 2 min sam vikala kato nenormalna
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
oооооооо ебало си е мамата особено ако на мен ми е дошло! (както сега)
абсолютно всички се побъркват около мене...яко променливи настроения, прищявки, напрао съм непоносимаама като ми мине се поуспокоявам. а да, голям брой момичета им се прави секс по време на цикъла. при мене желанието е направо убийствено огромно!
![]()
emi DA ima az naprimer kogato sam v cikul kakto mi e veselo izvedniuj zapo4vam da pla4a i da izpadam v nekvi isterii ili puk drygata krainost e 4e me ydrq hormona i stavam kato razgonena edva li nena nqkoi momi4eta ne im vliae de no na mene mn qko mi vliae nai silno e purvite 1-2 dena no nz az kazvam moq si opit
![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
xaxaxaxaxaxa shti se smeq cel jivot
ti ako popadne6 na mene kogato sam v takova polojenie posle az 6ti se smeq kat se poburka6 xaxaxxaaxПървоначално написано от PLAMENKO
![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
Ам аз като съм в цикъл ми е много тъпо и едно такова гадно,боли ме главата...(сега съмПървоначално написано от ????????
)Веднъж точно когато имах гадже адски много ме беше ядосал и го зарязах мисля,че има нещо общо с цикъла (ама сега и не съжалявам че го заразах
) А иначе понякога,когато съм била в цикъл (повечето пъти) съм искала да съм заедно с гаджето!
според мен това за подходящото време за първа среща или целувка е малко пресилено като твърдение. но е вярно, че месечния цикъл се отразява на настроението на момичето. при мен лично това настроение се проявява по-често в раздразнителност и нерви отколкото в предразполагане за целувки и срещи