.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Супер фен Аватара на Sarabi

Качествени кубинки

Искам да ми отговарят само компетентни и запознати хора.
    Та така.Тъй като се сдобих с 350 лева,предназначени за лично ползване,реших да си взема кубинки И ще съм безумно много благодарна на този,който ми каже къде се продават най-качествените(естествено истинска кожа),най-готините и най-марковите кубинки в София.Подробно описание как се стига до въпросното място,мнение за качеството на производство от личен опит а не от това кой какво е чул и естествено дали парите ще ми стигнат.
    Предварително благославям всеки,решил да ми даде нужната информация.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    тук няма да намериш качествени кубинки. поръчай си от нета или си купи от чужбина. поне ше знаеш, че парите не са ти отишли на вятъра, и ще можеш да си носиш кубинките дъъълги години.
    алелуя.

пак ли да напомням, че стийла ми се сцепи на 3тия месец ?
    вече и тях не ги правят качествени.
    така, че май остава ъндърграунд като алтернатива.
    и все пак е по-добре да си вземеш някои хубави мартенси от чужбина например (ако имаш възможност де)
    алелуя.

Голям фен Аватара на Ziezi
    Ми в една пресечка на Мария Луиза има(кат тръгнеш от ЦУМ за Лъвов мост мисля че се пада първата пресечка в дясно).Праиха неква разпродажба и много паднаха цените,аз от там си купих мартенси(ниски),нося ги вече 3 години и са си като нови(ако се боядисат),купих си и високи рейнджърси,които издържаха 3 месеца и им се отлепи кубето(е не без моя помощ де).В тоя магазин ги доставят от Англия...Ако ти треат високи ти препоръчвам едно магазинче има.Малко трудно е за обяснение-като тръгнеш от Витошка по Солунска свиваш втората пресечка у лево,след тва първата у десно и ще го видиш,пише Тангра и има ей такъв знак IYI.Там ги праят по поръчка,много съм доволен...
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    Ми в една пресечка на Мария Луиза има(кат тръгнеш от ЦУМ за Лъвов мост мисля че се пада първата пресечка в дясно).Праиха неква разпродажба и много паднаха цените,аз от там си купих мартенси(ниски),нося ги вече 3 години и са си като нови(ако се боядисат),купих си и високи рейнджърси,които издържаха 3 месеца и им се отлепи кубето(е не без моя помощ де).В тоя магазин ги доставят от Англия...Ако ти треат високи ти препоръчвам едно магазинче има.Малко трудно е за обяснение-като тръгнеш от Витошка по Солунска свиваш втората пресечка у лево,след тва първата у десно и ще го видиш,пише Тангра и има ей такъв знак IYI.Там ги праят по поръчка,много съм доволен...
    1. в пресечката на мария луиза (откъдето съм си купувала едни грипове), кубинките са внос от гърция и са възможно най-големите ментаци в софия (пък може да има и по-големи, кой знае). ако не искаш да ти се олепи подметката или 'кубето' на втората седмица, не си купувай от там.
    2. не препоръчваме да влизаш в магазинчета със знак ' IYI '
    алелуя.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Експлойтедчо каза най-добре. Аз обаче ще препоръчам STEEL, или ако имаш познати да ти докарат Dr. Martes

1. в пресечката на мария луиза (откъдето съм си купувала едни грипове), кубинките са внос от гърция и са възможно най-големите ментаци в софия (пък може да има и по-големи, кой знае). ако не искаш да ти се олепи подметката или 'кубето' на втората седмица, не си купувай от там.
    2. не препоръчваме да влизаш в магазинчета със знак ' IYI '
    1.Ми мен неколко човека са ми казвали,че са от Англия.."Кубе","бомбе"-се в гъз...
    2.Кой сте вие та да не препоръчвате?И какво лошо има в този знак?

1. мне. от гърция са.
    2. ааа нищо лошо няма. националистическа измет.
    алелуя.

Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    1. мне. от гърция са.
    2. ааа нищо лошо няма. националистическа измет.
    1.Как разбра?
    2.Измет?Странно...Я кажи какво е национализъм?И как се вика на това да вярваш в нещо,за което знаеш,че не е приложимо в реалния живот?

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    единственото място в София, където има качествени кубинки- това е магазин Горгон...

Марки: Steel и Underground

стига се като от малките 5 кьошета тръгнеш към Раковска... след пицария Уго има една малка пресечка вдясно и там на ъгъла влизаш в един двор и е магазин Горгон и тату студио Мокко...

поздравления, че си решила да си купиш кубинки...

ПП. аз препоръчвам Underground-а (аз съм с такива)

Ъъъъ тъй като не съм запозната особено с разположението на улиците в София,ще ми кажеш ли кое е малките 5 кьошета?Раковска ясно,но това ме озадачи
    А паричките ще стигнат за Underground,нали(хехех какво щастите ще е ако и останат ) ?За сега само за тази марка съм чувала единствено добри отзиви

-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.

Град
    Стара Загорка
    Магазина е сравнително известен. Все едно да питаш за ОЧЗ-то. За 5-те кьошета питай в града, ще те упътят.

Тез бунаци дето се карат ме дразнят

Хня хня хня,те да се карат-аз разбрах това,което ми трябваше Мерси много хора,в съвсем скоро време ще започна да е разнасям с маркови кубинки,здрави.Защото настоящите ми имат една дупка над подметката от зад и ми пропускат вода като вали
    -Мръсен старец.

Фен
    Град
    Pico-Union District
    Препоръчаните до сега са мега жалки, бих ти препоръчал ето тези:

Фен
    Град
    Pico-Union District
    жалки...
    Точно! Кубинката е армейска обувка, а не разни там Underground, които се продават най-нагло за трицифрени суми.

Фен
    Град
    Pico-Union District
    Ходете в родната казарма- там дават най-добрите кубинки!
    Иначе аз това лято си взех едни, пясъчни се водят, като на бг батальона в ирак. Няма да казвам за колко съм ги взел, иначе се оказаха доста сполучливи, доста походих с тях през разни гористи и хълмисти зони.

Guest
    zako si my4ite krakata s tez kybinki basi botu6ite az nemoa si digna kraka s teh ili japanki pff Kec rulz

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Psycho Realm
    Препоръчаните до сега са мега жалки, бих ти препоръчал ето тези:

Тез "кубинки" са супер. Българските са си супер яки де. Като гледам мойте коко зор са видяли и още са здрави мамка им.

Супер фен
    Отиди в Катерпилар на витошка и не се занимавай с глупости.
    2т. системно

тези на Мария Луиза и тези на Солунска са МЕНТАЦИ... за нищо не стават...

аз препоръчвам Ъндърграунда, защото Стийл от някакво време са почнали да ги правят с шибаната подметка на Камелот, която си е калпава...

Ъндърграунда върви около 200 кинта май...

има и още една алтернатива де..

http://drmartens.fly.to/
    тези би трябвало да са наистина внос от АНглия- аз не съм си поръчвал...
    Тези от Мария Луиза ми държат вече трета година(ниските)!
    200?Ахахахахахаха...В този магазин,в Танграта ги правят за по сто!Ходи виж никой нема да те изяде(е,зависи)!

Е добре,интересувам се най-вече от Ъндърграунд в Горгон...към 200лв...повече,по-малко?
    -Мръсен старец.

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Е добре,интересувам се най-вече от Ъндърграунд в Горгон...към 200лв...повече,по-малко?
    Ае момиче всичко е много тносително (зависи кой ще го отнесе). Височина, цветове, място от което ги вземаш. "Всичко е от значение"

Добре де,аз да си попитам като идиотчетата.Все пак да знам за какво да се подготвя,както и майка ми
    -Мръсен старец.

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Добре де,аз да си попитам като идиотчетата.Все пак да знам за какво да се подготвя,както и майка ми
    Де и мойта майка да се готвеше при моето пазаруване...

по-малко от 200... към 190...

много добри кубинки... толкоз..
    в Танграта емиииии- не ме кефят кубинките им... толкоз...
    Ти купувал ли си си от там?Мен пък много ме кефат,щото кожата им е много по-добра от тая на кубинките от Мария Луиза и Солунска...Пък е и доста по-евтино...

търсач
    Guest
    та, значи готини кубинки (за бг пазара) са около 200 кинти, така ли? скоро ще имам парите и сега търся най-добрата оферта, предлагате да пообиколя скритите магазинчета, а?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си