- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С кого споделяте най-много неща от личния си живот :)
С кого споделяте най-много неща от личния си живот![]()
С най-добрата си приятелка и с братовчед си![]()
mrazq maykami,po cql den se karame..........no az 6twe i otmusta rano ili kusno
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти също имаш вина за това,че се карате,защо не седнете и не поговорите като големи хора и още нещо отмъщението никога не помага!!!Първоначално написано от Анонимко
А по темата споделям с най-добрата си приятелка.
nai nai ama naisitna nai mnogo spodelqm s nai-dobrata si priqtelka....no tova e otskoro inache predi pazeh vsichko za sebe si![]()
s nai-dobrata mi priqtelka![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
S nai-dobrata mi priqtelka
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
С мама приятелката ми и приятелите ми. Може и с баща ми ако става въпрос за много пари.
2т. системно
С никой!
mi poprincip s priqtelq si no tui kato sega nqmam takuv s maika mi i nai dobrata mi priqtelka
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
С най-добрата ми приятелка![]()
На най-добрият приятел на гаджето ( или там какъвто ми се води,4е не е много ясно) също казвам доста неща,защото е много свястно мом4е и много ме подкрепя =D>
Някой неща споделям с гаджетоима някой който пазя лично за себе си ...
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Май с никого (което май не е съвсем похвално и съвсем полезно, но...). Ако трябва да кажа все пак най-много, колкото и да е малко това, значи с две-три приятелки.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
С най-добрата ми приятелка и гаджето ми![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
не съм фенка на споделянето.
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
С най-добрата ми приятелка.
ами има много неща който си пазя за себе си и не ги споделямс никого...иначе с майка ми...тя е най-добрата ми приятелка или с една от 2те ми по-големи сестри...те също ме разбират
![]()
С най-добрият ми приятел и гаджето![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
винаги съм споделяла с майка ми, но последните 10-тина месеца предпочитам да се доверявам на приятеля си. по обясними за мен и него причини
С приятелката ми
С който е "по-умен" да ме разбере,защото обикновенно като споделям нещо искам добър съвет,а от повечето момичета не се намира такъв :P
Хммм...май ще трябва да попроменя възможните отговори![]()
az sam plqmpalo i spodelqm s pove4ko hora, e ne s vseki no s 2-3 nai-dobri priqtelki i s maika mi no tva se slu4va rqdko za6toto ne se vijdame mn 4esto ina4e kato se zababrim i... razkavam i cqloto si jitie i bitie![]()