- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С кого споделяте най-много неща от личния си живот :)
С приятелките ми![]()
nicolepcd
С гаджето ми и с най-добрата ми приятелка
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
C двете ми най-добри приятелки.![]()
с 1 аверка от другия край на Бългaрия
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
S gadjeto mi i nai-blizkata mi priqtelka,no mai poveche s gadjeto,toi e neotluchno do mene i vinagi e v sustoqnie da me razbere,da mi vleze v polojenie za kakvoto i da bilo![]()
Със себе си, хах.
Но иначе с майка ми и с най-добрите ми приятели.
What you give is what you get!
аз...не съм особено доверчива,за това изключвам варианта приятели/гадже (ако имам такова :> )
някои неща не мога и не искам да споделям с майка си,а на баща си да споделям-изключено..
тъй че 'тайните ми' и подробностите относно си личния живот пазя единствено за себе си.![]()
със свилен 2,ще ви оставя в неведение кой е той![]()
we give it all.
с приятелят ми
Ами аз не обичам да споделям проблемите си (и не само) с дугите...Най-малко с майка ми и баща ми![]()
С майка ми и С баща ми много не споделям .. за това не съм говорил с тях , но пък дискутираме проблеми .. в смисъл , открити са на сякакви теми , и един вид ""пасивно"" се опитват да ми помогнат на проблем , без да съм го изкарал директно .. без да конкретизирам.
С най-добрата ми приятел/ка - Не споделям ...
С гаджето - мисля , че споделям , но не много .. и не достатъчно .. Доверие в нея , както и в Майка ми и Баща ми имам , но просто .. не съм седнал .. просто за всичко има време ... надявам се това да дойде по-скоро , защото имам доста доверие на нея ...
Пазя си личния живот за себе си(не споделям) - точно това е , че до момента не съм споделял много .. но искам! Не знам как и по какъв начин да започна .. не съм гласувал за това , защото не обичам пък да си държа всичко за мен , по един или друг начин гледам да го кажа .. някак , така ,че да не стои като проблем само за мен ... сложно го казах.
Натиснах кръгчето на
С гаджето
Като се надявам в последствие правилно да съм гласувал.
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
СподеляХ с сестра ми...
Вече с никой
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
С брат ми и със най-добрата ми приятелка...![]()
...
Наи-добрия ми приятел.Само той ме разбира :P
най дурата ми фр е одушник за моята култова простотия ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
най-вече на най-добрата ми приятелка,ама и на мама доста споделям![]()
шОkолuзupaнаааа
√
Предимно с най-добрата ми приятелка. Със сестра ми също![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
и аз така...Първоначално написано от Moon Angel
kato 4e li nai-ve4e s gadjeto