- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С кого споделяте най-много неща от личния си живот :)
S gadjeto 6toto znam 4e toi 6te me razbere naii-dobre i 4e ne kato fr-to eventualno da kaje na nqkoi za tova s nego!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
миии .... с приятелки
много са ми странни хората,които казват сичко на майките си![]()
С родителите ми - не, гадже нямам... Добри приятелки имам и споделям с тях, щото те са на моя акъл и много ме разбиратПа някой неща си ги пазя за себе си
![]()
еlsy![]()
с фр но най ли4ните не6та с никой![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Повечето неща си остават за мен,понеже не мога да се доверя на никой напълно.
Обичам само един човек и това съм аз.
Хах аз съм единия от двамата гласували за баща си... незнам просто аз съм момче и той напълно ме разбира и ме подкрепя в всичко абсолютно всичко...само не ми дава да се боядисвам и да слагам обици но не ме барка щом за него тва е да си педал...нооо напълно се разбирам само с него а приятелите не могат да ми помогнат
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
Ами аз съм момиче и споделям само и единствено с най-добрия си приятелТой ме разбира,подкрепя и ме обича и винаги ми помага !
![]()
![]()
![]()
Споделям с най-добрата си приятелка.Тя е единствения човек,който ме разбира напълно и винаги мога да разчитам на нея.![]()
![]()
![]()
С най-добрата ми приятелка,която за съжаления вече не е в BG![]()
но това не ни пречи
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
S mayka mi ,s gadjeto i s nay-dobriya mi fr![]()
Предпочитам да не споделям.. понякога разказвам на майка ми, но рядко. А от приятелите все някой ще се намери да ти изпее тайните.![]()
Това е абсолютно вярно,на МОМЧЕ може да се разчита на 100%,на МОМИЧЕ на 49%Първоначално написано от DaЯk_AнGэL
![]()
...Майка,да споделям от време на време с нея,нещо дребно,иначе на гаджето ми мога да кажа всичко той е човека който винаги ще ме утеши,ще ми помогне и подкрепи!!! Обичам те миличко
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Сприятелите ми и братовчед ми!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Главно на майка ми на най-добрата ми приятелка също, имаше период в който споделях доста на брат ми, но вече не.![]()
Everything happens for a reason..
Най-много споделялям с най-добрата ми фр. Само тя ме разбира и може да ми даде добър съветС майка ми никога не съм споделяла по простата причина,че все се караме за някви тъпотии и не можем да проведем един свестен разговор
Иначе има неща,които си остават за мене и които и на най-добрата ми фр. не съм казвала
![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Spodelqm s priqteli.
Offfff skuka..........
с приятели, ама попринцип не обичам да разгласям нещата
Еми по принцип с гаджето ми,но понякога и с най-добрия ми приятел!