- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С кого споделяте най-много неща от личния си живот :)
С най добрият ми приятел... изпатих си като се доверих на грешните хора - една компания бяхме от момичета и сега на момиче не мога да се доверя..
с двете ми най-д0бри приятелки и с майка ми .. к0лк0т0 и странн0 да звучи "сп0делям с майка си" г0 правя ,щ0т ми дава съвети и ме п0дкрепярадвам се,че е така
Споделям на най-добрият ми приятел и на най-добрата ми приятелкаЕ и на майка ми споделям,но не всичко
![]()
С Майка Ми.
....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....
....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....
Споделям най-вече с майками,брат ми и най-добрата ми приятелка.Много хора ме помислиха за "мамино детенце" след като споделям с майка ми ..Да за някои може да е смешно,но за мен не е,все пак тя е по-възрастна от мен и може да ми даде полезни съвети,дори да ме предпази многоо неща ..
![]()
Не искам всички,искам теб !
От 477 гласове 0% за бащите,браво продължавайте така....а аз със Моника най-добрата ми приятелка.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
От изброените най-много споделям с гаджето си.а иначе със сестра ми
![]()
с най-добрата фр и сестра си
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
С майка ми и с най-добрата ми приятелка . . даже май повече с майка ми![]()
с приятелки е не всички а с няколко
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
С най-добрата ми приятелка![]()
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...
С приятеля ми![]()
С най-добрата ми приятелка се виждаме по-рядко и като се видим най-често тя говори,защото аз съм й като психоаналитик![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
споделям с майка си и с най-добрия си приятел .. но има неща които пазя за себе си [-o<
Ако реша да споделям ,го правя с приятели.(по-близки)
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
С най-добрата си приятелка и със сестра ми
KоЛкО лЮбоВ мОжЕ дА пОбЕрЕ сЪрЦеТо ПрЕдИ УмЪт Да Я зАбрАнИ !!!
Не гласувах, защото рядко споделям, но когато го правя го правя с приятелка, а не гаджето ми.
Звучи по по-различен начин, но така си е..прекалено съм изостанал, за да го изкажа по друг начин.
Don't tell me what I can or can't do !
S nai dobrata mi priqtelka!
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
С един приятел , но по често с сестра ми.[/i]
Защо момичетата винаги ходят по две в тоалетната ?!
Ми за да се снимат
С приятелите си макар да не съм от хората, които споделят често![]()
It`s my life
It`s now or never
I ain`t gonna live forever
I just want to live while I`m alive....