- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С кого споделяте най-много неща от личния си живот :)
с най добрата ми фрна майка ми нема шанс
просто ми е неудобно, а и ще каже всичко на баща ми .. не че той ще каже нещо де ама не ми е приятно .. това си ми е личния тийн живот и майка ми нема да ме разбере баш
щото по тяхно време не е било така
![]()
То па е един личен живот, та мааааааааааааааааааане![]()
![]()
Иначе аз хич не си мълча... всички знаят всичко
Но предимно приятелките ми разбират първи... за каквото й да е
![]()
еlsy![]()
s to4no trima du6i
1.sus sestra mi
2.s maika mi
3.s muja mi
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
С най-добрия ми приятел![]()
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
+1 хората около мен се интересуват само от себе сиПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Just dance, gonna be okay
Принципно смея да кажа , че майка ми ми е най - добрата приятелка, с нея мога да споделя всичко било то добро или лошо и тя винаги може да ми даде най - добрия съвет и никога не би ми се изсмяла в лицето , докато при приятелките всичко е възможно , естествено споделям и с тях , но неща от обкръжаващия ни свят , лични неща почти не споделям с тях ...![]()
Тука има - тука няма .. :P
С майка ми,мога да й кажа всичко,макар че напоследък...май не мога...всъщност на нея мога да й имам пълно доверие,точно толкова колкото имам на самата себе си.
Аз споделям с четерите ми най-добри приятелки. Знам, че числото е голямо като става дума за най-добри приятелки, но на тях мога да си кажа всичко и те ще ме изслушат, разберат и на никого няма да кажат.Това са най-добрите приятелки на света.![]()
С най-добрите ми приятелки![]()
I L0VE MY FRIENDS
Леле преди колко време пуснах тези тема и още е на първа страницаТова е найй-успешната ми темаа
![]()
Иначе за да кажа нещо по темата.. вече с никого![]()
Аз споделям повечето неща от личния си живот с най-добрата ми приятелка,но понякога и с майка ми това се случва много рядко да споделям с нея!
на най-добрата ми приятелка и на гаджето ми![]()
с най добрата си приятелка естесвено
in defense of our dreams...
С гаджето.![]()
Нов ник: Cassidy
С интернет приятели,с които никога не съм се виждала на живо.Но пък винаги са били насреща
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
вие за кво ги имате тия родители бе?!
по темичката с майка ми,сестра ми,никога с приятел,не бих допуснала такава гре6ка.![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
По принцип не обичам много да споделям,но на майка ми най-много споделям.
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
С най-добрата си приятелка![]()