- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С кого споделяте най-много неща от личния си живот :)
v pove4eto slu4ai ne spodelqm s nikogo ..ina4e s maika mii 4estit p1rvi snqg btw
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Ми...зависи какви са личните неща.На майка ми споелям страшно много,но също така не мога да й кажа и още други неща...С най-добрата ми приятелка също споделям много,но пак не абсолютно всичко.Колкото до гаджето-на него споделям всичко.
Споделям с най-добрата си приятелка,с която се знаем от 13 години (сега карам 16) . Имам и страшно много доверие,и не мисля,че тя би ме предала. Същото се отнася и за мен - никога не бих я предала. С майка ми споделям само повърхностни неща - не се задълбочавам в приказките. A за баща ми да не говорим,.пък и него не го интересува личния ми живот;]![]()
I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!
най-вече със себе си !
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
И аз горе-долу съм такаПървоначално написано от SuNsEt
![]()
с най-добрата ми приятелка ..![]()
Аз не споделям. С майка ми говоря изключително повърхностно, а за приятелки ... понякога се случва да им кажа нещо, но то по скоро е за да знаят що годе какво става с мен, иначе личните неща са си лични и не ги споделям с никого. На мен много хора ми споделят какво ли не, но аз съм свикнала да си мълча за това, което ме вълнува в момента и така съм си добре.
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
Сега като се замислих не споделям с никого много лични неща,защото никога не знаеш какво ти мисли този човек,с когото говориш![]()
преди с майка ми,сега когато нямаме възможност да се виждаме толкова често - с приятеля ми.
С най-добрата ми приятелка,но някой неща запазвам за себе си
с най добрата ми приятелка и братовчедка ми![]()
Повечето с най-добрия ми приятел , но има някой които си ги пазя за себе си .
С приятеля ми...Няма нещо,което той да не знае за мен![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Споделям и с родителите си, и с приятелки, и с гаджето, но може би най-личните неща с приятеля ми.
Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...
С най-добрата ми фр-ка...![]()
Говоря за всичко с гаджето, а за гаджето говоря с приятелките си.![]()
![]()
![]()
Личният живот -за себеси,защото съм патил "от приятели"![]()