- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С кого споделяте най-много неща от личния си живот :)
Попринцип не споделям много,но когато се налага на приятели/ки![]()
Споделям с приятели.![]()
mi.. prekaleno li4nite neshta ne gi spodelqm mn`mn`s priqtelki vse pak sa li4ni neshta a ina4e drugoto vsi4ko si go spodelqm samo s nai blizkite fr![]()
s maika mi .. i po - dobre zashtoto tq e dosta po golqma i e minala prez tezi godini i me razbira za vsichko i nai-veche mi pomaga da se spravq s trudnostitesega obache e dalech.. i mi e malko trudno
![]()
Не съм гласувала в анкетата понеже отговора ми е : Гаджето и най-добрата ми приятелка.
Преди беше приятелката... като сега някак си се изместиха нещата и повече споделям на приятеля ми, но все пак не съм убедена, че това е точния отговор : "Гаджето", понеже все още прибягвам до приятелката.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
s blizki priqteli i s sestrami ama rqdko s neq
Първоначално написано от ThePainIsReaL
на мене сит.е. с никой
![]()
НИЕ сме в Шампионска Лига, а ВИЕ къде сте?!
С най-добрата ми приятелка и(как може да няма такава опция) със сестра ми
pazq vs za sebe si
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
с най-добрия ми приятел и с най-добрата ми фр...а иначе с бившето ми гадже съм споделяла пак супер много,така че с тях тримата най-много споделям:}
f@nt@zi@
Ами всичко си споделям с гаджето ми. Абсолютно всичко знае за мен и за това, което става около мен, но все пак той е основна част от личния ми живот, така че няма как да не знае;]. Вече нямам най-добра приятелка, но с някои от добрите ми приятели също споделям. И мамааа..на нея казвам почти всичко![]()
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
с никоговече нямам грам доверие на хората около мен тъй като може би несъзнателно изпяват точно това което не трябва и на този дето не трябва.....пфффууууу дразня се
![]()
The MooN DoeSn't HaVe a DarK SiDe aS a MaTTeR oF FacT It's aLL DarK :P
ami da vi kaja ne sam se zamislqla no...mai si4ko kazvam na nai-dobrata mi priqtelka
spored men taka e nai uda4no![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Най-много споделям с приятелка и с гаджето.С родителите си не споделям толкова, дори почти нищо не им казвам, макар че тепроявяват интерес към това какво се случва с мен, с кого се движа, къде ходя.
Предпочитам да споделям с хора на моята възраст, с моите силно казано"проблеми", с моите интереси.С тях имам какво да си кажа.Това си е вродено на един тинейджър, родителите все още живеят в своя си век!
![]()
с приятелите ми
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
С приятеля си, някои и с родителите си.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
С майка ми най-често. С тате повече на майтап го даваме.
Отделно с приятели и приятелки.
s nai-dobrata mi priqtelka viki .![]()
Ами по начало най - много споделям с моята най - добра прителка,но точно тези дни нещо не се разбираме и пазя всичко за себе си![]()
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
Преди споделях с "най-добрата приятелка", която се оказа отвратителна мърша, едно долно създание, което се възползва от мен и когато вече не и бях полезна с нищо тя ме захвърли и на всичкото отгоре използва срещу мен доверието, което и оказвах... Така че си имайте едно на ум за приятелките.
Сега споделям всичко с мъжа ми. Той знае абсолютно всичко за мен, всяка подробност, всяка тайна, всеки страх и притеснение...Споделям и с един приятел,когото съм виждала веднъж, но си пишем писма. И той знае доста за мен, но не на 100 процента. Общо взето това е
Споделям с няколко френдки и от време на време с майка ми.
az samo s bate,zashtoto toi nqma da mi podvede e ot druga strana se poskarvame ama do sega ne e kazval nishto sreshto men dokato malkiq mi brat....samo ni kliukari
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
с 1 човек споделям фактчески...ВСИЧКО
приятелка е в най-силния смисъл на думата
emii nz ama nai-dobrata mi priqtelka znae po4ti vsi4ko za men...ina4e na maika ni6to ne kazvam....a s gadjeto pak mu kazvam nekoi raboti no ne i vsi4ko
Feel my pain