- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С кого споделяте най-много неща от личния си живот :)
с майка ми и с най-добрата ми приятелка (брат и сестра нямам, баща ми знам, че никога не може да ме разбере правилно, а гаджето ми няма правото да знае най-личните ми неща...)
С приятеля ми . На него мога да кажа абсолютно всичко и винаги ще ме разбере.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
С майка ми. Приятелите са до време, а майка - да живот. А и никой човек няма приятели, а само познати.![]()
Не споделям кой знае колко.Пазя много неща в себе си и не смея да ги кажа.
Все пак това,което споделям е на майка ми и на една приятелка,най-добрата ми приятелка.
Мразя да говоря с тях
Като се прибера от училище едно Здравей им стига
След вечеря Лека нощ,как мина деня
И това е,мързи ме да говоря,само с приятелки тук-там,сестра,брат,леля,но иначе с майката и тати не говоря,че ми е скучно
Хич не ги вълнуват оценки,по цял ден са в къщата,правят нещо,аз съм си в стаята,излизам без де питам,те едно ЧАО и си пият,хапват си,прегръщат се и изобщо на мене,на систъра и на брата на обръщат вниманиеКеф ми е да си живея с тях,защото не ме контролират
![]()
на гаждето си (но в момента нямам) и на приятелите си , също така и на мама , но не нея и спестявам някой неща
с най-добрата ми приятелка, а нещата от училище с мама![]()
ми попринцип,когато си нямам гадже споделям с най-добрата приятелка..а иначе както е в момента мога да кажа че имам на приятеля ми пълно доверие и мога да му споделя всичко..така че не ме бърка кой знае колко![]()
Преди споделях, поради най-различни причини.. Принципно, не обичам аз да споделям, а някой на мен и ако мога да му дам съвет.. Колкото и малко да споделях го споделях на моите "приятели". Мислех, че мога да им се доверя, но уви, не се оказа така. Сега просто си мълча, защото нямам кошче за душевни отпадъци, така да се каже..
С най-добрия ми приятел, въпреки че много личен живот намам.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
с нито един от изброените... наще ме ебават като споделям, най-добрия ми приятел не си пада по любовни истории, пък гадже няам... ама не оставам безучастен... споделям с момичета приятелки, с които няам шанс да тръгна... начии мноо е отпускащо еей
s най-добрата ми приятелка и майка![]()
![]()
с мама и фр ..![]()
с bf и със сестра ми.
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Колкото по-малко знаят за мен-толкова по-добре...
"Всичко казано ще се използва срещу вас.."
С никого...личния ми живот си е само моя работа...