- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С кого споделяте най-много неща от личния си живот :)
Първоначално написано от iiirish
и аз такамм![]()
С никой.
Проблемите са си само мои и дори и да споделя пак си остават мои. + тва мразя да ми дават съвети и да ми правят анализи кво трябва да правя и кво не. ++ тва не олеква като споделиш. (ех клишета)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
със сестра ми може би но и пазя за себе си ..малко![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
с най-добрия ми приятел...
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
Ооо значи с мама се караме всека една минута.. не мога нищо да споделям с нея.. апа и тя на всичко се смее и нищо не приема на серизно;д.. иначе с най добрата си приятелка и със сестра ми : )
www.album.bg/bonbon4eto_vr
Обичам р0зи, караМфиЛи
0бичам всИчките цвеТя
н0 най 0бичаМ мИли
в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
... Inna - AmaziNg (music)(dance)
Хах то пък много има за споделяне
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
С най- близките ми приятелки, братовчеда и много, ама мнооооого рядко с мама
с майка ми и най-добрата ми фр
+1 Майка ми ми е и като приятелка и като майка и отделно споделям и с най-добрата ми приятелкаПървоначално написано от Marionette
![]()
Първата ми братовчедка която ми е като сестра и най - добрата ми приятелка. Нямам проблеми и да говоря и с майка ми но когато става въпрос за нещо по сериозно.![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
вече с никой
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Ами споделям на баща си, той поне никога не ме объркавал като ми е давал съвети, също на най-добрата си приятелка и споделям..а и има там един приятел дето да му кажа нещо лично. Това е общо взето![]()
Май с гаджето, защото нещото като най - добра приятелка не съм намерила..
с ник0й деба сичките клюкарят сичките са ебати и манипулаторитеимам три приятелки понякога казвам но повечето пъти си пазя и сама си подтискам мъката
![]()
приятелка :P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Споделям някои неща с приятеля ми(доста неща де)...понякога с майка ми и рядко с баща ми...Но като цяло всичко пазя вече за себе си след като виждам пълната незаинтересованост у другите.
С приятеля ми.
И с още две момичета![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
С най - добрата ми приятелка ми е най - лесно ( мислим еднакво :Д ) .. Не че на майка ми не споделям , но има неща , които само аз и моята БФ си знаем![]()
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼