- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С кого споделяте най-много неща от личния си живот :)
s nikoi ako kaja ne6to na nqkoi tva 6e e na nai dobrata mi priqtelka[/b]
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Повечето неща пазя за себе си.
Нямам човек, на който споделям всичко. На всеки споделям различни неща!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
с най-добрите ми приятелки ... в повечето случаи всяка е на различно мнение за проблемите ми и ми показват различни гледни точки на обсъждания въпрос .
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
с приятеля ми, защото не веднъж е доказал, че мога да му имам 100 %-тово доверие
с въображаемият ми приятел на име чочи![]()
шегувам се с маиками преди вече повече с приятелки и гаджето![]()
Аз най-много споделям с мама и с най-добрата приятелка, по-равно и с двете![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
гласувах за приятел но мисля че и сестрите ми знаят всичко
Не знам какво искам, но го искам ВЕДНАГА
Буквално с никой...много е лошо така,обаче вече започнах да мисля,че се предоверявам на хората.Пак си споделям де, с най-добрата ми фр,но много неща си остават тайна.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Абе не съм от тези дето много си падат по споделянето, ама от време на време като съм в някакви такива странни настроения и ми се иска да поразкажа туй- онуй, тичкам при най- добрата ми приятелка.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ами с приятеля ми,защото ми е най-близкия човек и много си го обичам.
Еми аз споделям с двете ми най-добри приятелки и с братовчедка ми,и честно казано братовчедка ми най-добре ме разбира,може би защото е най-голяма ( на 27 ) или нз![]()
С най-добрата ми приятелка и с брат ми.
s priqteli
AMAN!
ami s nai-dobrata mi pr...
s priqteli
AMAN!
s maika mi i s priqteli
be careful what you wish for 'cause you just might get it
S gadjeto mi i s nai dobrite mi priqteli
shte izglejda6 4udesno ako svali6 2 kilograma spored men drexite ti tejat to4no tolkova!!!!!
Пазя си личния живот за себе си(не споделям)
или с приятеля ми но много рядко...
Със постъпката си своя на челото ти сама си лепна
Че красотата е просто и само мимолетна
И макар че сметка сметка въобще да не си даваш
Разбрах накрая че не си заслужаваш
Предпочитам да си пазя личния живот само за себе си и да не го споделям, защото винаги ще има недоволни и изумени и разни възклицания като: "Как можа!? Ауууууу..." или "Не трябваше да правиш така, а така...".
За да не се изнервям излишно с простотиите на приятелите ми и притесненията на родителите ми предпочитам да не споделям.
Az poprincip malko trudno spodelqm..ne obi4am mn da govorq za sobstvenite si ne6ta i zatova rqdko se slu4va,no kogato go pravq obiknoveno e na horata,na koito imam nai-golqmo doverie-priqtelite mi,maika mi,eventualno gadjeto mi(ako vr1zkata ni e seriozna..),no da spodelqm svoite si ne6ta max na 3ma du6i,ne pove4e
s kucheto i papagalitekato kaja neshto na ediniq papagundel i toi go povtarq
![]()
![]()
![]()
...TaKe mE In YouR ArmS...
За съжаление аз няма с кой да споделям...Не се разбирам нито с майка ми и баща ми...а със сестра ми нямам толкова контакт...всичко си спотайвам в мен![]()
I'm the King of Bongo !!!
mi i az kato pove4eto momi4eta spodelqm s nai-dobrata si priqtelka. tq mi e nai-blizkiq 4ovek,za6toto na neq moga da kaja i znam,4e edinstvenata,koqto 6te me podkrepi za absolutno vsi4ko i 6te zastane zad men. ako ima nqkoi ,koito me razbira 100% tova e imenno tq.hilqdi puti mi e pokazvala,4e naneq prosto moje da se raz4ita i i imam pulno doverie,tq e edinstveniq 4ovek,koito znae vsi4ko za men i vsi4kite mi taini.vsi4ko i spodelqm,kakto i tq na men.