- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С кого споделяте най-много неща от личния си живот :)
Споделям с най-добрата си приятелка и със сестра ми.Някои неща и с гаджето и майка ми![]()
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари
Dvamata du6i, koito znaqt si4ko sa mene sa maika mi i nai-dobrata mi priqtelka
с гаджето и с 2 приятелки \/ (доказали са че може да им се има доверие)
Аз пък не обичам да споделям с никой!за да каа на някой тряаа му имам пълно д оверие аз вече нямам на никой така че...![]()
с най-добрата ми приятелка Лорето ми
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
Моят живот е като отворена книга за познатите ми ... няма какво да споделям. Кой квото му трябва си го знае ...![]()
161He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.
и аз такаПървоначално написано от cS_LaMeRkA
![]()
Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
Ангелите в ада ще умрат!!!
със себе ситака поне не се притеснявам от това дали някой ще се изцепи нещо или пък някой ми държи сметка
споделям с компютъра си също
той винаги е на моя страна и винаги ме изслушва като реша да напиша някоя глупост като ме е яд
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
s nai-dobrata mi priqtelka
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
с най-добрите ми приятели![]()
ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!
С най добрата ми фр и с майка миКато гледам бащата е събрал цели 0 %
![]()
С приятелите
Learn as if you're going to live forever
Live as if you're going to die tomorrow
С приятелите ми.
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Ми сестра ми знае почти всичко за мен (по-малка е...и се пропускат по-такива неща...)
Приятелките ми - знаят всичко за мен
Гаджето - знае много неща за мен, но не баш всичко (и кво да му кажа..ми ние с Иван бяхме еди къде си и... Нестава)
Наще - те са ми далечна Индиятъпо е , но не споделям :/
с братовчедките ми,най-добрата ми приятелка и майка ми![]()
и аз си споделям най-много с приятелите ми ама има някои неща,които са си само за мене и тях на никой не ги казвам!!!
Приятелството е като да си доволно преял с телешко печено.А любовта е като да си препил с шампанско.
Съвсем, ама съвсем същото и при мен! Буквичка няма да е различнаПървоначално написано от emociika:)
![]()
Най-много споделям с мама,бати и Ева..с тати рядко![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
az puk ne spodelqm.v lo6i otno6eniq sum maika mi i ba6ta mi,nqmam gadje a ve4e ne moga da imam doverie dori na fr mi![]()