- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С кого споделяте най-много неща от личния си живот :)
Аз си споделям с гаджето![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
с най добрата ми фр
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
С котката
I'm not afraid of death. I just don't want to be there when it happens.
Има неща, които с никого не мога да споделя и си ги трупам за себе си. Тежат ми, ама какво да се прави..
Някои ги споделям с една от приятелките ми .. и това е общо взето. Напоследък много малко си казвам квото ми е на сърце.Искам, ама просто никой няма да ме разбере.
Някои неща няма на кой да кажа.Приятелите ми изобщо не ги бива да изслушват,така че няма и много смисъл...
С наще не може да се говори за неща,които мен ме вълуват...те не разбират просто..
Та..май почти всичко си се трупа в мен...
(не върви на добре таз работа,ама... keep on with life..)
С най-добрата ми приятелка, даже и на нея не казвам някои неща...
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Ми аэ много не споделям..Ако искам да споделя нещо го каэвам на майка ми или най-добрата ми приятелка.Но попринцип съм мълчалива..
s moita priqtelka, i ponqkoga s maika mi \/
Не че нямам доверие на майка си или на приятеля си, ама ми е много по-лесно да споделя с най-добрата си пр. Тя си ме разбира най-добре.
С най-добрата си приятелка много ясно!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
С приятелките ми.
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
s nai-dobrata mi priqtelka :P Nz shto ama ne sum sviknala da spodelqm s na6te kvoto i da bilo
![]()
DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !
Що няма отговор: "Не споделям." ?
Просто покрай всичките ми дрънканици за даскало, приятелски отношения, клюки, музика и тъй нататък, не ми остава време(и сили да бърборя още) да споделям особено много
Edit: Ууф, пропуснала съм го. Явно има такъв отговор, моя е грешката.
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Има такъв отговор-последния е !Първоначално написано от Циндил-Пиндил
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
S dvete mi nai-dobri priqtelki i sus sestra mi![]()
nau4ih se da ne se doverqvam na vseki i to4no za tova nai-li4nite mi ne6ta si gi pazq za sebe si i koeto precenq 4e moga da kaja go kazavm na nai-dobrata mi priqtelka a ako e ne6to vajno i tarsq savet vinagi se dopitvam do maika mi(e zavisi za kakvo stava vapros de)
s vseki drug no ne i s na6te osobeno maika mi edinstvenite ni razgovori sa karanicite
mi az spodelqm s kaka (tq e na 24, az na 14),no se razbirame mn dobre i vinagi me podkrepq,mn si q obi4am
С приятелка, с гаджето...зависи от нещата :P
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
az s nai dobriq mi priqtel ama samo nekvi sme6ni raboti![]()
Ами най-вече с най-добрата ми приятелка =]
БебЕтатаа мииии![]()
![]()