- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С кого споделяте най-много неща от личния си живот :)
с най-добратат ми приятелка
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Със по-голямата ми сестра. По-голяма е от мен със 7 години и е минала по АБСОЛЮТНО същия път. Внаги всички съвети, които ми е давала са ми били от полза, а тези които съм пренебрегнал само съжелявам за това. Съветвала ме е за гаджета, за училище, винаги съм си говорил с нея като се скарам с наще и такива работи. Според мен да имаш по-голям брат/сестра си е богатство.
Impossible is Nothing...
Мн от тях пазя за себе си. Изключително трудно се печели моето доверие. Ддз защо е така. Може би поради средата, в която съм израстнал ме направила такъв.
what you see depends on where you stand
s maika si i s gadjeto si![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
споделям с брат си, понеже го няма като възможност, зъкнах, че си пазя личния живот за себе си.
It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/
Незнам защо но мога да споделя много повече неща със сестра си отколкото с родителите ми ....
Всичко хубаво се постига с цената на голяма болка....
Ако трябва да съдя по анкетата... Бащите май не ги е*аваме много, много...![]()
да слуша
Естествено , че със сестра ми...тя знае повече за мене отколкото родителите ми![]()
С най-добрата ми приятелка споделям най-много.Тя е на моята възраст и с нея сме много еднакви (с малката разлика,че тя е по-дива от мен).Но мислим еднакво,учим се,имаме едни и същи мечти...Споделям и на майка ми,но има някои неща,които ми е трудно да и кажа.
С best fr ми![]()
със най-добрата ми приятелка. На нея мога да кажа всичко и знам, че няма да ме издъни за нищо![]()
Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
![]()
![]()
![]()
да беше добавила с брат/сестра...аз с тях най-много си споделям...с нашите никога няма да кажа 1 изречение за личния ми живот че..няма да ме разберат и ще ме изтеглят 1-часовата лекцийка за секса,любовта и т.н...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и като свърщи лекцийката съм като този
![]()
![]()
![]()
![]()
ЗОМБИРАЛ СЕ ТОТАЛНО
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Mi spodelqm s horata koito sa zaslujili dovreieto mi...demek maika mi,moqta nai dobra priqtelka i gadjeto mi![]()
Think black..
С приятеля ми споделям най-много. Иначе с майка ми, с добра приятелка...
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Everything happens for a reason..
Със сестра ми. Тя ми е един от най-близките хора.
Понякога и с баща ми. С майка рядко споделям. Като малка го правех, но сега повече говоря с баща ми за лични неща.
С приятелят ми Александър споделям много, но абсолютно всичко мога да кажа (и казвам) само на сестра ми
С никой, що трябва ли![]()
... k33p w@lkinG ...
mi s gadgeto mi toi mi e nai blizkoto sashtestvo taka 4e vsi4ko si kazvame taka trqbva