- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С кого споделяте най-много неща от личния си живот :)
Аз само с най-добрата ми приятелка!![]()
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
Ами имам няколко човека,с които споделям,от които единствено на една приятелка казвам всичко ,защото тя е неутрална и може да ме посъветва безпристрастно.Иначе споделям и с майка ми,с гаджето и с една много скъпа за мен жена ,с която работим заедно.
I ROCK!!!!!
Най-често с приятели..(може и момичета-случвало се е)
Най-мноо споделям с най-добрия си приятел и с майка ми макар и 4есто да се караме ...![]()
sexy , sexy ;}
най-добрата ми фр и сестра ми
They always say true love is all you need but when the love is gone you need something more they say true love will never leave but my true love is gone, and I can`t go on...
![]()
с майка ми.. тя е като най-добра приятелка в тези случеи.. И наче и със сестра ми споделям доста..
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
със най-добрата ми приятелка![]()
I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!
С най-добрата ми приятелка и с майка ми.
[color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc
ще ви дам един съвет : не се карайте с родителите ви ! Защо ли ?!? Защото мн се карах с майка ми ... сега тя е болна... не се знае дали ще живее ... мн ми е мъ4но и само ми се реве . сега съжалявам за всико което сам и казалаОтна4алото не се усеща но когато някой се разболее тогава става лошо !
•° КрАсИвА, мНоГо ДиВа, зАкАчЛиВа, ЗаЯдЛиВа, рЯдКо ПрОщАвА, нО вИнАгИ сИ зАсЛужАвА! Ей ТвА Съм Аз И нЕ ми ПуКа За Вас •°
При мен зависи от това какво ще споделям,но най-често с приятелите си (нали са за това) ,а ако е нещо по-сериозно го споделям и с родителите :P
Nai-4esto, s nai-dobrata mi priqtelka, no ponqkoga si go zapazvam za sebe si.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
С най-добрата ми приятелка.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
По принцип гледам да не споделям много, но когато искам го правя с близък frend или frendka. =]
с непознати
или с един приятел
Най-често с майка ми, чувствам я като приятелка и мога да споделя всичко с нея, защото и ймам голямо опровергано доверие. Понякога си го запазвам за себе си или споделям с приятели, но доста по-рядко и по-ограничено, вече внимавам какво им казвам, щото съм си патила от "добри приятели"
Честно ли?С кучето миТо знае(по-точно е чувало)повече за мен отколкото всеки друг
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Със себе си.Личният ми живот е личен и си го оставям за себе си,много рядко казвам на майка ми,но трябва да е някакво огромно изключение.
<3 ^^
С приятелите си![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
S nai-dobrata mi priqtelka!
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
sus moite nai-dobri priqtelki i sus sestra mi
[!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]
ми с най добрата си приятелка...което едвали е най добрия вариант....но просто с нея оби4ам да си споделям
![]()
![]()
s dvete mi best fr est![]()
![]()
~~LoVe Is LiKe The WiNd-YoU cAn`T s3e It,BuT yOu CaN f3eL iT!~~
С приятелят ми.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.