- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо така се държи с мен?!
Confused_Girl, само едно не ми стана ясно. Ти каза:А сега казваш,че след като си говорила с него всичко е наред вече?!Първоначално написано от Confused_Girl
Явно разговорът е бил по-различен от досегашните? Аз поне така си го обяснявам. Така ли е?
Ами MauMyHkaTa наистина този разговор беше различен.. просто преди му го казвах, но това ставаше вечер, когато е пийнал и изобщо не му се занимаваше с такива разговори.. гледаше да претупа всичко и да приключи по-бързо.. Този път разговаряхме само двамата през деня на кафенце и беше сериозно, наистина ми говореше по различен начин и си личеше, че му пука, малко или много... Ето това ме успокои, че под влияние на алкохола става такъв, а иначе си е мойто мило, което обичам и което също ме обича.. И сега след този разговор се надявам, че повече няма да се стига до крайности.. А като се сетя, че за момент си бях помислила, че чашката е по-важна за него от мен.. ужасссс![]()
Явно си му умразнала на пича и сега всичко му е до секса.Все пак има разлика една връзка от началото до 8-я месец хората се променят
Да, ясно. Разбирам те! Ами дано те е разбрал, когато си му казала и за пиенето, а ако мислиш че все още не е така, направи го отново и не отлагай в никакъв случай!Първоначално написано от Confused_Girl
![]()
Пффф, тфа пък бешеее егати изказването (с извинение)!!!Първоначално написано от Анонимко
Не знам какъв човек трябва да си за да го кажеш това нещо, което междувпрочем изобщо не е вярно! Точно това че е вече 8-ми месец доказва обичта му към нея!!! Ако беше само за тоя секс,за който почти всички момчета ламтят, не на 1-я месец, а дори още на 1-вата седмица да я е зарязал!!! А както виждаш - не е! Боже Господи!!!
![]()
moje vremenno da e bil obarkan znam li ama shtom go obichash bori se za nego kvot i da e imalo ostavi go zad garba gledai samo kak da si s nego![]()
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
Това смятам и да направя да се боря за него след като разбера, че и той е готов на същото за мен естествено! Всяка връзка си има и лоши и трудни моменти, но ако успеем да преминем през тях, това означава, че заедно сме по-силни и трябва да продължаваме да се подкрепяме и да сме един до друг... Смятам, че сме способни на това![]()
Ето по този начин те искам силна!!! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Confused_Girl
В доста гадна ситуация си,защото ти е неизвестно какво чувства.Не е много сериозен щом го обръща на майтап винаги,но трябва да поговориш все пак с него все някога и по-добре да е скоро.Пиенето е проблем,ако е много.Казах ти,говори с него.Може би не ти прави комплименти,защото просто не е свикнал или си е такъв,но не ми се вярва ако обичаш някой да не муго показваш и да му казваш например колко е хубав.Моето лично мнение е че чувствата му малко или много са охладнели,но естествено не мога да съм сигурна.
И аз имах един такъв случай бях влюбена до уши , а на него даже не му и пукаше ходихме 4 месеца и на мен ми писна да ми изневерява , да не ми обръща внимание и го зарязах ! Сега той иска да е отново с мен , но се съмнявам , че ще го огрее. Може би и ти трябва да направиш така , туко виж започнал да се интересува![]()
Every second chance begins with first step ..
Като се замисля може би наистина е така.. той е свикнал винаги да ме вижда до себе си.. да го търся, да му се обаждам, да му пиша... да ходя винаги там, където е той, а не той да дойде при мен.. мдаа може би е свикнал да ме има до себе си и ако поне за малко спра да се въртя около него ще разбере какво може да загуби и как би се почувствал тогава.. Трябва малко да му полипсвам, да го накарам той да ме потърси, за да разбере какво ще е, ако не съм винаги до него.. мхммм![]()
Абе това е доста кофти случка, ама си мисля, че ти ще успееш да оправиш нещата! Не се отказвай от него, какъвто и да е си личи, че го обичаш. Пък и сте заедно, колкото нас горе-долу, така че сигурно сте доста близки защо не си говорите? Споделяйте! Разговорите винаги помагат и сплотяват!![]()
![]()
![]()
Любовта е над всичко! Тя винаги побеждава и оцелява! Трябва само да се бориш за нея!
може временно да е объркан
Темата е от 2006.
Първоначално написано от Evterpa
оо вярно![]()
awerw♥
Стара тема.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.