.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Голям фен Аватара на MauMyHkaTa

Re: Защо така се държи с мен?!

Confused_Girl, само едно не ми стана ясно. Ти каза:
    Цитирай Първоначално написано от Confused_Girl
    Когато му казвам кое ме дразни и че начина, по който се държи не ми харесва, че пиенето също е проблем, той се прави, че изобщо не е важно и обръща всичко на майтап..
    А сега казваш,че след като си говорила с него всичко е наред вече?! Явно разговорът е бил по-различен от досегашните? Аз поне така си го обяснявам. Така ли е?

Confused_Girl
    Guest
    Ами MauMyHkaTa наистина този разговор беше различен.. просто преди му го казвах, но това ставаше вечер, когато е пийнал и изобщо не му се занимаваше с такива разговори.. гледаше да претупа всичко и да приключи по-бързо.. Този път разговаряхме само двамата през деня на кафенце и беше сериозно, наистина ми говореше по различен начин и си личеше, че му пука, малко или много... Ето това ме успокои, че под влияние на алкохола става такъв, а иначе си е мойто мило, което обичам и което също ме обича.. И сега след този разговор се надявам, че повече няма да се стига до крайности.. А като се сетя, че за момент си бях помислила, че чашката е по-важна за него от мен.. ужасссс

Guest
    Явно си му умразнала на пича и сега всичко му е до секса.Все пак има разлика една връзка от началото до 8-я месец хората се променят

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Neli_LP
    az ne moga da razbera za6to se opitva6 da go promeni6...ako si bila s nego 8 meseca i si go istraqla i ne iska6 da se razdelqte za6to to4no sega 6te go promenq6?ako ne go haresva6 ve4e takuv kakuvto e ne e nujno da go promenq6...povqrvai mi s tova ni6to nqma da postigne6...toi si ima glava na ramenete!

Ето това ме успокои, че под влияние на алкохола става такъв, а иначе си е мойто мило, което обичам и което също ме обича.. И сега след този разговор се надявам, че повече няма да се стига до крайности.. А като се сетя, че за момент си бях помислила, че чашката е по-важна за него от мен.. ужасссс
    Да, ясно. Разбирам те! Ами дано те е разбрал, когато си му казала и за пиенето, а ако мислиш че все още не е така, направи го отново и не отлагай в никакъв случай!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Явно си му умразнала на пича и сега всичко му е до секса.Все пак има разлика една връзка от началото до 8-я месец хората се променят
    Пффф, тфа пък бешеее егати изказването (с извинение)!!! Не знам какъв човек трябва да си за да го кажеш това нещо, което междувпрочем изобщо не е вярно! Точно това че е вече 8-ми месец доказва обичта му към нея!!! Ако беше само за тоя секс,за който почти всички момчета ламтят, не на 1-я месец, а дори още на 1-вата седмица да я е зарязал!!! А както виждаш - не е! Боже Господи!!!

Повече от фен
    moje vremenno da e bil obarkan znam li ama shtom go obichash bori se za nego kvot i da e imalo ostavi go zad garba gledai samo kak da si s nego
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Confused_Girl
    Guest
    Това смятам и да направя да се боря за него след като разбера, че и той е готов на същото за мен естествено! Всяка връзка си има и лоши и трудни моменти, но ако успеем да преминем през тях, това означава, че заедно сме по-силни и трябва да продължаваме да се подкрепяме и да сме един до друг... Смятам, че сме способни на това

Това смятам и да направя да се боря за него след като разбера, че и той е готов на същото за мен естествено! Всяка връзка си има и лоши и трудни моменти, но ако успеем да преминем през тях, това означава, че заедно сме по-силни и трябва да продължаваме да се подкрепяме и да сме един до друг... Смятам, че сме способни на това
    Ето по този начин те искам силна!!! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Мега фен Аватара на koalka
    В доста гадна ситуация си,защото ти е неизвестно какво чувства.Не е много сериозен щом го обръща на майтап винаги,но трябва да поговориш все пак с него все някога и по-добре да е скоро.Пиенето е проблем,ако е много.Казах ти,говори с него.Може би не ти прави комплименти,защото просто не е свикнал или си е такъв,но не ми се вярва ако обичаш някой да не муго показваш и да му казваш например колко е хубав.Моето лично мнение е че чувствата му малко или много са охладнели,но естествено не мога да съм сигурна.

И аз имах един такъв случай бях влюбена до уши , а на него даже не му и пукаше ходихме 4 месеца и на мен ми писна да ми изневерява , да не ми обръща внимание и го зарязах ! Сега той иска да е отново с мен , но се съмнявам , че ще го огрее. Може би и ти трябва да направиш така , туко виж започнал да се интересува
    Every second chance begins with first step ..

Confused_Girl
    Guest
    Като се замисля може би наистина е така.. той е свикнал винаги да ме вижда до себе си.. да го търся, да му се обаждам, да му пиша... да ходя винаги там, където е той, а не той да дойде при мен.. мдаа може би е свикнал да ме има до себе си и ако поне за малко спра да се въртя около него ще разбере какво може да загуби и как би се почувствал тогава.. Трябва малко да му полипсвам, да го накарам той да ме потърси, за да разбере какво ще е, ако не съм винаги до него.. мхммм

Град
    In Your Dreams...
    Абе това е доста кофти случка, ама си мисля, че ти ще успееш да оправиш нещата! Не се отказвай от него, какъвто и да е си личи, че го обичаш. Пък и сте заедно, колкото нас горе-долу, така че сигурно сте доста близки защо не си говорите? Споделяйте! Разговорите винаги помагат и сплотяват!
    Любовта е над всичко! Тя винаги побеждава и оцелява! Трябва само да се бориш за нея!

може временно да е объркан

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    омръзнали сте си ?
    awerw

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Темата е от 2006.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Evterpa
    Темата е от 2006.

оо вярно
    awerw

Мега фен
    Град
    <3
    Стара тема.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си