- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vapros kam mom4etata???
vaprosat mi kam mom4etata e koe vi vazbujda nai mnogo kade vi xaresva da vi dokosvat kakvo iskate da vi pravi edna jena za da vi dostavi golqmo udovolstvie.![]()
ami est na purvo mqsto e penisa, sled tova idva 6iqta i dupeto......de da znam.....tfa me kefi....a i da mi dra6ti garba.....![]()
![]()
![]()
уу туй е много арно бре? и много точно =D>Първоначално написано от Bummer
aПървоначално написано от Bummer
axax![]()
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Нямам нещо любимо. Каквото и да е. С една може да ми хареса, с друга не!
на мен би ми било приятно да ме пообарват по "змията", по гушата и страстни целувки
navsqkade nejno po cqloto tqloПървоначално написано от strastnata
Обичам да ми пипат пишката
обожавам да ми хапе зарната![]()
Аз харесвам по корема на момичето да има съъъъвсеееем леко сланинка![]()
haresva ti slanina?da ti priznaq tFa za purvi put go 4uvam
Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...
Първоначално написано от Анонимко
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Хахахахах, много ме изкефи!Първоначално написано от Bummer
![]()
Aми то се знае че ние сме с една ерогенна зона, ама и се кефя на дупето си и когато го правя и ме докосват там се възбуждам. Така виждам че и на нея и харесва и ми става гот, та нали за това бягам толкова много
Пак иначе ако е момиче което много харесвам трябва и да има целувки и такива му работи![]()
![]()
Любов да има
![]()