Бях на лагер за 2 седмици и имаше момичета, но имаше едно което ми фана окото. Първите няколко дни не ми обръщаше внимание, но после до 10-тия ден бяхме заедно. Всичко както си е реда, но на 10-тия ден бях мн нервен и не говорех с никой през целия ден. Помислила си е че съм и сърдит на нея и едвам успях да я убедя, че не съм й сърдит, но явно само съм се заблудил. След 10 минути се целуваше с моя най добър приятел. Бяха заедно 4 дена и успяха да го направят. И то не само 1 път, а 2 пъти. На предпоследния ден дойде и ми каза, че искала да бъде с мен и всичко е било за да ми прави на пук. Аз като я видях че се целува с друг я оставих да прави квото иска, но ми каза също така, че имала големи чувства към мене. В автобуса й казах, че не искам да продължаваме и тя едва не се разплака но се сдържа. Вчера се видяхме и е казала на един приятел, че иска да бъде с мен. Кликва ми постоянно и ми звъни за глупости. Едната част е, че не искам да бъда с нея, защото я видях колко е "лека", а втората е че не искам да я отрязвам..Днес доста имслих върху това и стигнах до извода, че се двуомя..Посъветвайте ме кво да правя..