.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70
    Greindjar
    Guest

kakvo mislite za macdonalds

mnogo mi e interesno kakvo mislite za veriga restoranti macdonalds v balgariq.nqkoi 6te mi kage li.............

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 точка от правилника!
    Благодаря!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Амии
    Аз ги уважавам страшно много..още от 5 годишна за мен беше голямо събитие да ме изведат на разходка по центъра и после в Мак Доналдс..Мак мен=тата за деца бяха голяма гъзария тогава..играчките бяха уникални,не че още не са..но вече пораснах и не ми въздействат така..

А сега най-много ми харесва в ресторантите,че винаги е чисто,подредено,касиерите са мили,дружел=бни и слънчеви.Има много деца,но е и прекрасно място за отдих и за по-големите,тъй като условията са много добри.

Две мои приятелки работят към веригата,а са ученички.Аз също щях да кандидатствам за сезонна работа през лятото там,но имах да подготвам кандидат-студенски изпити и тн..и не стана.Похвално е това,че стимулират детският труд!Евала!

Голям фен Аватара на Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Амии
    Аз ги уважавам страшно много..още от 5 годишна за мен беше голямо събитие да ме изведат на разходка по центъра и после в Мак Доналдс..Мак мен=тата за деца бяха голяма гъзария тогава..играчките бяха уникални,не че още не са..но вече пораснах и не ми въздействат така..

А сега най-много ми харесва в ресторантите че винаги е чисто,подредено,касиерите са мили,дружел=бни и слънчеви.Има много деца,но е и прекрасно място за отдих и за по-големите,тъй като условията са много добри.

Две мои приятелки работят към веригата,а са ученички.Аз също щях да кандидатствам за сезонна работа през лятото там,но имах да подготвам кандидат-студенски изпити и тн..и не стана.Похвално е това,че стимулират детският труд!Евала!
    Всичко това е така,но храната им е пълен боклук!
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

аууууууу много обичах да ям там ,само 4е тука го закриха ...
    обаче вски път кат мина през софия или варна задължително минавам от там (макар 4е не успявам да се наям,ма карай)

I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!

Фен
    Град
    varna
    kato malka stra6no mnogo obi4ah da hodq tam...
    no sega 4ak me e sram da vlqza tam s priqteli,spored men tam hodqt samo nqkvi malki na vyzrast okolo 6-7 godi6i i po malki daje...

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Не. Храната им е много смешна. Правят я хора, които не разбират нищо, ама абсолютно нищо от готвене. Казват им "това се държи 30 секунди, онова 15 секунди". Много е скъпо. Все пак това е ресторант за бързо хранене. Много е смешно това, че всички продукти са внесени от чужбина.
    11 tochka deaktiven profil.

И аз като малко много обичах да ходя там. Но тук в Русе го закриха... За сметка на това обаче Али Баба-то мн успешно го замества!

Супер фен
    Храната наистина е гадна

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Храната е вкусна, но е високо калорична. Хлебарките в кухните им също не ми допада. Като цяло не ми харесва.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

храната в макдоналдс е убийствена.... само като си помисля за бигмак и ми потичат лигите някога ще отида и ще ям до пръсване

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Попринцип ми харевсва там. Защото ми е странно. Имат особен вкус храните. Хартиен някакъв. Нормално... "Американ ГМО". Всичко там е ГМО. Безвкусни боклуци. Харесва ми единствено сладоледа. Само това консумирам там.

Супер фен
    Тук МасДоналдс има невероятен успех. В чужбина само утрепки ходят там...негри и подобни. Иначе веднъж като видях плъх да се разхожда из кухнята и половината персонал да го годи и да крещи "пак ли се появи" започнах да се съмнявам в изпълнението на санитарните изисквания. Иначе не е лоша храната, но ям доста рядко там.

леле, мразя го! адски много!
    гнусни американски боклуци. при това скъпи и изкуствени. ям там най-много 2 пъти годишно... баси ужаса.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    ООооо много го обичам...поне 1 път на 2 седмици ходя много вкусно...

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    mn obi4am da hodq v Mc'Donalds i mi e mn vkusno i hodq nqkade 2-3 pati sedmi4no tam za6toto mi e blizko do u4ili6te

Голям фен
    Град
    софия
    що бе много е вкусно всъщност ама за да се наям треа дам 10лв..
    а за 5 леа ше се наям като прасе в студ.град или с некви пици hhaah

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    тоя макдоналдс е голяма боза. храната е гадна и е скъпо. не виждам какво му харесвате.

Голям фен
    Само пържените им картофки са хубави.Много хубави.

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Като цяло храната им ми харесва, но е страшно скъпо за такива мижави сандвичи и тн.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    освен, че е гнусно, е и скъпо.
    алелуя.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Имат много вкусни неща, няма спор. \/
    Ходя много рядко там, когато имам повече кинти, защото е- хапнеш нещо, глътнеш нищо и за да се наям, а аз обикновено за това ходя там, ми трябват 10 кинта и повече.

По-добре да ида да си купя един хубав джоб. Ако става дума за наяждането де. Иначе и мен на времето ми харесваше да ходя там.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Голям фен Аватара на thirteen
    Вкусно и вредно.

Това е верига за бързо хранене, която се посещава от бедната част от американския народ,но решила да се пробва в тази малка държавица (България) в която са открили "златна мина" от наивните българи, които се изръсват с доста левове за да "се нахранят" с мутирало или изкуствено месо и зеленчуци с чужд ген.
    В храната която се предлага там има повече калории отколкото в количеството на тази която трябва да се консумира за 1 седмица!
    Като гледам доста форумци не знаят какво ядат...просто е вкусно и им харесва.Ами това е целта.Тези гадости ако се предлагаха със собствения им вкус никои няма да им стъпи в ресторанта.Просто химия..мисля че няма смисъл да обяснявам как са постигнали това с химията,само ще кажа че в днешно време ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО!

Преди време и аз много обичах да си похапвам там...но сега вече не..може да си купч само кола или Фанта или някакъв сладолед и да си се наям в нас или с някакъв по истински сандвич!!!

Това е мнението ми!

BoN Apeti!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от TheDarkLady

може да си купч само кола
    Тя понеже колата не е също толкова вредна...

Saatana vittu perkele hate crew!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си