- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kakvo mislite za macdonalds
mnogo mi e interesno kakvo mislite za veriga restoranti macdonalds v balgariq.nqkoi 6te mi kage li.............
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Благодаря!
Амии
Аз ги уважавам страшно много..още от 5 годишна за мен беше голямо събитие да ме изведат на разходка по центъра и после в Мак Доналдс..Мак мен=тата за деца бяха голяма гъзария тогава..играчките бяха уникални,не че още не са..но вече пораснах и не ми въздействат така..![]()
А сега най-много ми харесва в ресторантите,че винаги е чисто,подредено,касиерите са мили,дружел=бни и слънчеви.Има много деца,но е и прекрасно място за отдих и за по-големите,тъй като условията са много добри.
Две мои приятелки работят към веригата,а са ученички.Аз също щях да кандидатствам за сезонна работа през лятото там,но имах да подготвам кандидат-студенски изпити и тн..и не стана.Похвално е това,че стимулират детският труд!Евала!
Всичко това е така,но храната им е пълен боклук!Първоначално написано от RAWRRR
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
аууууууу много обичах да ям там,само 4е тука го закриха ...
обаче вски път кат мина през софия или варна задължително минавам от там (макар 4е не успявам да се наям,ма карай)
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
kato malka stra6no mnogo obi4ah da hodq tam...
no sega 4ak me e sram da vlqza tam s priqteli,spored men tam hodqt samo nqkvi malki na vyzrast okolo 6-7 godi6i i po malki daje...![]()
Не. Храната им е много смешна. Правят я хора, които не разбират нищо, ама абсолютно нищо от готвене. Казват им "това се държи 30 секунди, онова 15 секунди". Много е скъпо. Все пак това е ресторант за бързо хранене. Много е смешно това, че всички продукти са внесени от чужбина.
11 tochka deaktiven profil.
И аз като малко много обичах да ходя там. Но тук в Русе го закриха... За сметка на това обаче Али Баба-то мн успешно го замества!![]()
Храната наистина е гадна![]()
Храната е вкусна, но е високо калорична. Хлебарките в кухните им също не ми допада. Като цяло не ми харесва.
храната в макдоналдс е убийствена.... само като си помисля за бигмак и ми потичат лигитенякога ще отида и ще ям до пръсване
![]()
Тук МасДоналдс има невероятен успех. В чужбина само утрепки ходят там...негри и подобни.Иначе веднъж като видях плъх да се разхожда из кухнята и половината персонал да го годи и да крещи "пак ли се появи"
![]()
започнах да се съмнявам в изпълнението на санитарните изисквания. Иначе не е лоша храната, но ям доста рядко там.
леле, мразя го! адски много!
гнусни американски боклуци. при това скъпи и изкуствени. ям там най-много 2 пъти годишно... баси ужаса.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ООооо много го обичам...поне 1 път на 2 седмици ходямного вкусно...
mn obi4am da hodq v Mc'Donalds i mi e mn vkusno i hodq nqkade 2-3 pati sedmi4no tam za6toto mi e blizko do u4ili6te![]()
що бе много е вкусно всъщност ама за да се наям треа дам 10лв..
а за 5 леа ше се наям като прасе в студ.град или с некви пици hhaah
тоя макдоналдс е голяма боза. храната е гадна и е скъпо. не виждам какво му харесвате.
Само пържените им картофки са хубави.Много хубави.
Имат много вкусни неща, няма спор. \/
Ходя много рядко там, когато имам повече кинти, защото е- хапнеш нещо, глътнеш нищо и за да се наям, а аз обикновено за това ходя там, ми трябват 10 кинта и повече.![]()
По-добре да ида да си купя един хубав джоб.Ако става дума за наяждането де. Иначе и мен на времето ми харесваше да ходя там.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Това е верига за бързо хранене, която се посещава от бедната част от американския народ,но решила да се пробва в тази малка държавица (България) в която са открили "златна мина" от наивните българи, които се изръсват с доста левове за да "се нахранят" с мутирало или изкуствено месо и зеленчуци с чужд ген.
В храната която се предлага там има повече калории отколкото в количеството на тази която трябва да се консумира за 1 седмица!
Като гледам доста форумци не знаят какво ядат...просто е вкусно и им харесва.Ами това е целта.Тези гадости ако се предлагаха със собствения им вкус никои няма да им стъпи в ресторанта.Просто химия..мисля че няма смисъл да обяснявам как са постигнали това с химията,само ще кажа че в днешно време ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО!
Преди време и аз много обичах да си похапвам там...но сега вече не..може да си купч само кола или Фанта или някакъв сладолед и да си се наям в нас или с някакъв по истински сандвич!!!
Това е мнението ми!![]()
BoN Apeti!
Тя понеже колата не е също толкова вредна...Първоначално написано от TheDarkLady
Saatana vittu perkele hate crew!