- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kakvo mislite za macdonalds
На мен лично ми допада доста, много ми харесва, но ... отиват страшно много пари, а в същото време не се наяждаш ...
Но като се моткаш с приятелчета и искате някъде да седнете(различно от някоя градинка)и супер готинко там, взимате си нещо за ядене и после си му удряте едно лафче![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
едно време всяка вечер с приятели ходихме там)
мммм обожавам... особено чийзбургери... чак ми се прияде
ма наистина не се наяждаш, освен ако не ометеш половината храна там.
спомням си как веднъж преядох със средни картофки, голяма кола и 2 чийзбургера...![]()
![]()
...Bear Me The Light
...
Макдоналдс е ЗЛА корпорация, пръснала се навсякъде по света която експлоатира човешкия труд, промива детските мозъци с някъкъв клоун-психопат и трови милиони хора с изкуствена храна която се добива чрез мъчения на животните..... но храната им е вкусна![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Първоначално написано от Communist
Ти напрао си преяла.Първоначално написано от ShaDoW^ZonE
Аз хапвам по 6-7 дабълки.
Ако седна някой път много гладен интересно колко ли ще изям.
![]()
еми... смей се ма наистина преядохПървоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
...Bear Me The Light
...
Кагят бях барман на бирфеста си мислех че кухнята ни е гнусна (то не беше кухня ми една скара заобиколена от храстите пред НДК-то) Но съм се лъгал щото там докато бачках не съм видял една хлебарка докато в макдоналдс си се разхождат с кеф - (един колега дет и той беше барман е бачкал там та знае - вика по гнусно е от кухня на китайски ресторант)
2т. системно
А змии и гущери има ли?Първоначално написано от Amayo
Яденето в Макдоналдс ми харесва, но рядко ям там.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Ами храната там е вкусна и е готино, но храната не е подходяща защото е ужасно мазна и въобще това не е мястото където предлагат най-здравословното хранене ...![]()
Те умишлено ти създават атмосфера на заобиколен от естествена българска безгръбначна фауна, ти нищо не си разбрал.Първоначално написано от Amayo
![]()
ОБОЖАВАМ McDonalds!!!!!!!!!!
xoiixi opredeleno ne se naqjda6 .. ama e vkusnoПървоначално написано от miNiTo
))) i viangi kato minavam prez sofiq se otbivame tam
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
правят мн вкусна храна
може да е малко скъпичко,но според мен си е задължително да отида поне веднъж в месеца с приятелки на по едно меню и да поклюкарстваме
nai hubavoto qdene na sveta se pravi tam
Ай`м льовин ит!....
пфу мразя МцДоналд`с
когато запръв път отидох(а тогава отидох с голям мерак) и ядох макфиш.... аууу леле ....гадост...
после след време цял ден повръщах от един бигмак
и сичко плякат с горчица...
сега оттам се осмелявам да ям само картофи и сладолед
![]()
![]()
Абе, само аз ли се досещам че имат страхотни тоалетни?!?!?!Чух слухове че кенефите станали платени и искали касови бележки бла бла...тфа са най-яките и шарени нужници в моите очи
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Отиди в кенефа на Планет клуб и тогава говори.Първоначално написано от Momchence
![]()
2т. системно
АЗ МНОГО ХАРЕСВАМ МАК ДОНЪЛДС НО ПОНЯКОГА НЕ МИ СЕ ХОДИ ТАМ И ХОДЯ ДО KFC ЧЕ Е ПО-БЛИЗО![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()