- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Намерих Си Друг!
Преди 5-6 дена бях пуснала една тема " Искам Да Му Отмъстяяя", Та в момента ходя с един мн добър приятел на бифшия ми .. и не ходя с него за да направя мръсно на бившия а просто защото с това момче си допадаме. и наистина бифшия вече нито го харесвам/обичам/мразя.. нищо.. стана ми безразличен ей така от нищото.. , дори ми е все едно дали някаде из улиците ще си кажем здрасти или не.. а се водеше, че тоооолкова много го харесвах.. явно вече е забравена история. Та мисълта ми е.. така или иначе вече нищо няма да се получи между нас.. тъй че какво ми пречи да ги разделя? (бифшия с новата му придобифка по-точно) - НИЩО, абсолютно нищо! Както нищо няма да спечеля, така и нищо няма да загубя.. Според вас дали е така?.. Какво мислите?
brao .
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Добре си направила.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Много сериали и така става![]()
brv
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Да не ти расте х*й. Зела си да поумняваш.
ноу яка изцепка напрай.. :РПървоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Виждате "силата" на женската любов в действие!
Поревете ден-два, да ви разбере половин България, след което намирате друг и изведнъж предишния ви става съвсем безразличен. Мисля, че няма какво повече да добавя. Можете спокойно да измрете в мъки. Всичките...
Но все пак провери, нали?Първоначално написано от cherinka
![]()
Хехе...ами вий ко ще правите без нас ?Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...
ni6to da
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Ебахти... как така ти минава за 5 дни. Луди, еееей.
Ама така е като си млад още...![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Много бързо си го забравила бе? ако си обичал някого истински и силно едва ли би могъл да го изтръгнеш от сърцето си за 5 дни![]()
Ама кво ли не става на тоя свят..
Все пак много хубаво че си продължила напред и вместо да си рушиш нервната сиустема с отмъщения си решила да започнеш на чисто с човек който харесваш
Повярвай, ако не беше пустия нагон, щяхме да правим всичко много по-добре без вас...Първоначално написано от ElinoR
nash kolko gi interesuva xorata 4e si bila si namerila drug prez onaq rabota mi e da ti kaja baby biva tolkos da isprostqvash ama tovae prosto iskala i da mu otmastila stiga s tiq kolumbiski seriali
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
хахаПървоначално написано от Mike-Jones
или с други думи - слабо ме интересува![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
ahhh tiq sapunki.. hora neshtata ne stavat kakto po filmite razberete go!!!
Момиче ти усещаш ли как сама си противоречиш?Щом бившия ти е безразличен защо искаш да го разделиш със сегашната му приятелка?А защо ходиш с неговия най добър приятел и после бързаш да поясниш, че не е за да му направиш гадно?Май май се опитваш себе си да убедиш в нещо, което не си сигурна.Както казаха хората...много филми гледашПървоначално написано от cherinka
![]()
Ми значи, че още ти дреме за бившото ти гадже, изпитваш злоба и мислиш интриги. Ако наистина не ти пукаше - нямаше да се интересуваш дали има гадже или не и дали можеш или не можеш да ги арзделиш. Нямаше да ти се занимава.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
до след 5 дниПървоначално написано от LP_girl_14
![]()
![]()
Виждате "силата" на женската любов в действие!
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Нали ти е безразличен ма мърлооооооооу остай човека... не ти ли е ясно,че не ми дреме за тебе и кво ще прайш??? голяма работ кат си тръгнала с приятеля му.. мое и с баща му да се чукаш пак няа му дреме щом е с друга вече... .баси тъпите жени,майна...![]()
da i az tova pitam s biv6iq mi ne sme zaedno ve4e ot 2 sedmici i o6te mi e malko kofti no po4va da mi stava bezrazli4enПървоначално написано от Boot
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
брау мойту момичи =D>
ай ся да почерпиш!![]()
![]()
![]()
ХХаххахахахх.....оооооо кеф-тва много ме разхилиПървоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
.
А пък по темата:наистина от мн сериали така става.