- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- prezerzativi???
4uvali li ste za prezervativite Sportex??? i kvo vi e mnenieto ako nqkoi gi e polzval?lesno li se susat?sigurni li sa?
Е, как няма да сме ги чували,бееее![]()
Даже първите презервативи, които ползвах бяха именно те(по препоръка на една приятелка)и са много добри според мен и нито веднъж не се скъсаха
![]()
Аз лично имам добро мнение за тях![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
a kolko struvat?
Ползвал съм бая такива. Късал съм само веднъж.
Не се късат ли ..?!?! От 6 презерватива 3 сме късали с приятелката ми ...Значи ние с приятелката ми сме нещо дефектни ..Абе хора я ми кажет е..от какво се късат презервативи .. Можели от това че презерватива е малко малък ..???
vij sega,vseki prezervativ moje da se skusa,nezavisimo dali e 30st ili 3 lv.zavisi super mnogo kak se slaga i po vreme na sex dali se sledi polojenieto.sportex sa u4udva6to hubavi za bulgarski prezervativi,imat i paket4e lubrikant.
бляяяяяяя те са абсолютна гума, все едно пипам гумени ръкавици![]()
![]()
![]()
Много ме боли с тях....![]()
![]()
Не,много са гадни и лесно се късат поне на мен ... Даже и SURE които веднъж ми издържаха 1 часов тек,2-т път се скъсаха ... Май най-добре са си DUREX а не презервативите за по 20-30 стотинки
![]()
Много са добри...поне дори и да се пресуши някой презерватив по време на секс си има лубрикант за овлажняване...само лошото е,че и те са малки на моя пр![]()
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Презервативите се късат от неправилна употреба.И Sportex и Durex ще се скъсат ако се употребяват неправилно.
Ние с моят приятел започнахме с такива.Използвали сме всички видове без Оргазъм.А сега сме мисля на Виталис.Предимството на Спортекс е овлажняването.От както ги сменихме чувствам болки и сухота.Казах на гаджето,че искам пак с тях,ама той има мания да колекционира кутийките.Та от 20-тина презерватива сме скъсали 1 и то аз го бях поставила,за това считам че е станало от неправилна употреба!Като цяло съм доволна,но наистина доста от усещането се губи.Със SURE и Виталис усещането е малко по-добро,ама овлажняването е ужас!
явно сте били бая 'разгорещени'Първоначално написано от Анонимко
хаха![]()
![]()
![]()
sportex sux, durex rulz
Struvat 1,70- 2 lv i sa super, a edin prezervativ kolkoto i da e ka4estven vinagi moje da se skusa v neopitni ruce (primer: purviq put izpolzvahme DUREX i se skusa, za6toto ne e bil slojen kakto trqbva...) A te se kusat lesno i ako sa mnogo suhi i pri po buren sex...a v Sportex-a si ima ovlajnitel taka 4e ako se izsu6i i za po-lesno vlizane slaga6 lubrikant i gotovo.......Preporu4vam Lady's choice, 4eren, relefen i tunuk
браво бравоПървоначално написано от wanttoknow
аз точно от тях използвам...е,на релефния мн мн не му се усеща релефа ама...ще го преживея
иначе както вече казах Спортекс са си супер!
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Като кажете че се късат от неправилна употреба ми е чудно какво имате предвид ? Неправилно слагане ли ? Аз пък как ги слагам правилно и пак се е стигна до 2-ро късане за 1 месец
![]()
a moga li da zadam tuka edin muuuni4ak vuprosq kajte udobni li sa ili ne prezervativite...ima hora deto se uplakvat ima takiva deto im e se edno...
Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...
na mene mi hresvat.....Exotic-a mirishat strashno qko.....i dosega ne sa se kusali
abe dobri sa si sportexa samo tez 4ernite ne me kefqt mn te sa basi i debelite i mn kofti s tqh ama ina4i sa dobri do sq ne mmi se e slu4valo da se kasa prezervativa:}![]()
ami 4uvam ot mn hora 4e to4no tezi Sportex sa mn dobri! az do sega ne sam gi polzvala no sus sigurnost sa dobri![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk