- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам дори дали може да се нарече проблем!:(
Такам ситуацията е следната за Коледа подарих на любовта си страшно готина сребърна гривна за която дадох страшно много пари, че дори се наложи да взема доста парички на заем. Наскоро един негов приятел ми казва "ама страшна гривна му беше подарила" и аз казвам "да, но той дори не я носи" и съответният му приятел ми казва, че той всъщност е продал гривната! Представяте ли си, че това е единственото нещо, което имаше от мен!Тази вечер реших да подхвърля темата за гривната без да споменавам, че знам разира се не бих набутала момчето, което ми каза питах го просто каде е гривната и той каза, че била в тях и аз се разсмях и казах "а тъкмо реших, че си я продал или подарил" с доста ехидна усмивка само, че той ми се цопна с "луда ли си?!" е не съм луда просто не се стърпявам на едно място от яд! Мислех, че както аз съм му скъпа така и нещата, които са от мен...
Не стига, че я е продал, че и ме лъже! Това вече на нищо не прилича!
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.