.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

"Лек" проблем

Имам един лек проблем и не знам кого да помоля за помощ, за това ще попитам вас. Сигурно е доста често срещан проблем, но все пак си го имам. Има едно момиче, в което съм влюбен, обаче то ме има само за приятел. Какво мога да направя за да променя това?
    Ще изпия чаша, две, ще се намотая кат паве, на зиг заг ще търся своя дом - манекен съм аз на Винпром.

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    za sajelenie ni6to ne moje6 da stori6 bace . 4akai i neinite 4ustva da prerasnat v liubov koeto neznam koga 6te stane
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Много кофти ситуация.Ако момичето наистина те възприема само като приятел със сигурност ще и стане много гадно,ако разбере за чувствата ти,100% ще се почувства по някакъв начин излъгана.Според мен е най-добре да провериш дали тя няма нещо повече към теб,защото по принцип се случва много често приятелството да прерасне в любов.Та съвета ми е да я каниш да излизате само двамата,да се държиш добре с нея-прави и комплиментидръж се мило,гледай да си винаги в добро настроение.Покажи и,че винаги може да разчита на теб,че си сериозен и искаш да си с нея,но не и разкривай директно чувствата и-прави и някакви намеци и ако видиш,че не е безразлична и кажи всичко очи в очи.
    Ако нищо не излиза по-добре не и казвай нищо,а си останете приятели и се опитай да я забравиш.
    Успех!

Проблемът е, че и двамата изпитваме едни и същи чувства, но когато я питам дали иска да сме заедно ми казва че не иска да рискува приятелството ни. Как мога да я убедя, че може да ми се довери?
    Ще изпия чаша, две, ще се намотая кат паве, на зиг заг ще търся своя дом - манекен съм аз на Винпром.

Цитирай Първоначално написано от Nasty_Mind
    Проблемът е, че и двамата изпитваме едни и същи чувства, но когато я питам дали иска да сме заедно ми казва че не иска да рискува приятелството ни. Как мога да я убедя, че може да ми се довери?
    tva e mn tupo~!!!~(ot neina strana)...emi trqbva da pogovorish s neq..i neznam si kak da q ubedish..kaji i,4e sled tova pak shte ste si priqteli(ma i az gluposti govorq)/..Kaji i,4e ne jertva nishto..sled kato i tq izpitfa su6tite 4uvstva..pa i ne moje da ste priqteli sled kato se haresvate
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Е,това е много добре.
    Ами тогава я кани да излизате само двамата и не насилвай нещата-прави и намеци,но не я притискай. В смисъл не и поставяй ултиматома-или сме гаджета,или никакви.Насила нищо няма да излезе.Покажи и ,че наистина имаш сериозни чувства и искаш да си само с нея.

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    6tom ti spodelq 4ustvata tragvaite i ne 4akaite davi padne tavana na glavata !
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    kakvo da napravi6,osven da 4aka6?nqma kakvo,4uvstvata trqbva da sa ot dvete strani.

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    emi kvo 4akate we!q deistvaite!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Супер фен
    mi 6tom e vzaimno kyf e problema?
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Еее стига....насякъдеееее.....око о мен и по интернет...човече разбери...момичето иска да сте само приятели разбираш ли....ти искаш да е щастлива...приеми че ще е щастлива когато сте приятели...нито ти е първата нито последната разбери най много да се ядосваш зорлем.....

...

Лично аз ти предлагам да си останете просто приятели,докато и тя прояви интерес към теб в тоз смисъл.
    ...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Zasega si ostanete prosto priqteli, a za napred napravi taka che da ia ubedish da stane neshto po goliamo
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    ами не знам...имах едни приятели, които страшно мн се харесваха ама така и не тръгнаха.същата ситуация беше,но....
    абе да ти кажа не можах да ги разбера.мисля, че трябва да поговорите съвсем сериозно

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Супер фен

Re: "Лек" проблем

Имам един лек проблем и не знам кого да помоля за помощ, за това ще попитам вас. Сигурно е доста често срещан проблем, но все пак си го имам. Има едно момиче, в което съм влюбен, обаче то ме има само за приятел. Какво мога да направя за да променя това?
    Вярно доста срещан проблем...Ам или рискувай и и кажи чувствата или си мълчи и се радвай на приятелството.
    При първото ти рискуваш повече да не сте приятели или да станете гаджета
    При второто просто бездействаш!

УСПЕХ!Ти реши какво да направиш!

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Според мен това момиче е просто объркано. Тя вече те е възприела веднъж, като приятел и сега и е трудно да те поиска за нещо повече. Моят съвет е да бъдеш настоятелен, но и търпелив. Покажи и, че значи много за теб и си готов да я чакаш щом е нужно. Ако момичето наистина има някакви чуства, рано или късно ще те обикне. Успех
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ми конкурираш се за нея. Излизате, веселите си, ти се представяш като принцът в блестящи доспехи, винаги си до нея, а пък ако стане - стане, ако не - следващата
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на iiirish
    това е страшно глупаво хем имате чувства един към друг, хем тя не иска да разваляте приятелството си. виж какво, не я питай повече дали те харесва или нещо такова, а направо й задай за последен път въпроса сигурна ли е, че не иска между вас да се получи нещо. ако отговори положително - ок, оставате си приятели, но с угризения на съвестта. ако се разколебае - това е знак да действаш докато е време

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~

Охх

Доста гадна ситуация.Доста пъти съм го казвала, ще го кажа и на теб увери се в нейните чувства дали са само приятелски.Ако усетиш, че не е само приятелство между вас - действай.Кажи й какво мислиш, какво чувстваш, че искаш да си с нея но не само като приятели - по близки и така.Евентуално ако чувствата и са само приятелски към теб се опитаи да ги промениш.Показвай и всеки път когато сте двамата, че не гледаш на нея като на приятелка само, показвай и че те интересува, прави мили неща за нея - може би една червена роза, пък кой знае...може да се получат нещата.Но ако тя не иска друго, по добре не прави нищо запази приятелските отношения до колкото е възможно!Искренно ти пожелавам успех защото няма нищо по лошо от несподелената любов!Ще стискам палци!Успех!

Така... Нов ъпдейт на ситуацията. Днеска говорихме много по въпроса и накрая излезе нещо такова:
    аз: Направи нещо глупаво с мен. Какво ще кажеш?
    тя: Предполагам, че ако ще ако ще правя нещо глупаво ти си точният човек за това.
    Благодаря на всички ви за съветите. Много съм ви благодарен на всички

Re: "Лек" проблем

Щом иска да запази приятелството ви,значи те обича много повече,от колкото ти нея
    Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~

опа

Опа не съм прочела другото което си написал.Еми обеди я в чувствата си.Съжалявам, че ще ти го кажа ама тя малко тъпо мисли.По друг начин ще се развие вашата връзка ако сте заедно.Обеди я, че тя за теб не е поредна бройка момиче.Покажи и, че много те интересува.Не спестявай това.Търси я (е не чак да нахалстваш), разходки, прегръдки, целувка по бузката, някоя червена роза.Можеш да разчупиш съмнението и по доста начини.Дадох ти пример сега действай!

sednete i si pogovorete s neq po taq tema,moje pak da te nnqma samo za priqtel
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Супер фен
    Нищо не можеш да направиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си