.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Повече от фен
    Az moga da ti kaja samo,che za tolko kratko vreme nemojesh da svalish tolko kilogrami!!! A ako po chudo uspeesh ''cHEstito veche si anoreksichka''!!!

Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Бой,Ибание и сръбска музика за 15 дена и гледай кво стааа

Повече от фен
    purvo: ne sum bila na selo,za6toto nqmam takova. vtoro po4ty neqm meso,za6toto se obrivam cqlata ot nego. i treto dori da sum se tupkmala ne e s meso.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от az_slunceto
    purvo: ne sum bila na selo,za6toto nqmam takova. vtoro po4ty neqm meso,za6toto se obrivam cqlata ot nego. i treto dori da sum se tupkmala ne e s meso.
    Виж,когато имаш 40 излишни кг фразата :"дори да съм се тъпкала.." не съществува,няма как да ни убедиш,че не си близвала сладко,хляб,газирано и тн,а просто тялото ти е такова,че дори и въздуха ти се лепи... Каквото било,било..стягай се,защото на тези години,а с толкова тлъстини не е мн полезно,а и приятно не е(предполагам).Затова се хващаш отиваш на диетолог,после избираш някакъв спорт,който ти харесва и се хващаш сериозно Ама няма:"Ух днес не ми се тренира..",постоянство и търпение!!!Това няма да се махне от тебе със 2-3 тренировки,ще ти трябва поне година упорита работа
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
    Цитирай Първоначално написано от B@lbuk
    През ден яж само плодове (без банани,праскови, кайсии, грозде и пъпеш-най-добре диня).През останалите дни яж:
    Закуска (ЗАДЪЛЖИТЕЛНО)- към 8-9 часа : половин чаша овесени ядки с прясно мляко и лъжица мед;
    Обяд - към 12часа : варени пилешки гърди с някакъв зеленчук,2 варени яйца+зеленчук,риба(варена, печена, на скара)с лимон-избери си 1 от 3те
    Вечеря - ДО 17 ЧАСА - варени пилешки гърди с някакъв зеленчук,2 варени яйца+зеленчукилириба(варена, печена, на скара)с лимон-избери си 1 от 3те

СЛЕД 17 ЧАСА НЕ ЯЖ НИЩО.ПИЙ МНОГО ТЕЧНОСТИ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН.
    Колко си тъп/а!
    Няма да коментирам абсурдната диета само да добавя, че при сваляне точно един от плодовете, който не е подходящ е динята поради голямото количество захари в нея. И гроздето също.
    А аз няма да коментирам ти колко си зле , къде го прочете това за гроздето и динята в книжките ли ... ау колко жалко .. обаче стои си цял ден на диня да те видя няма ли да свалиш килограми или пък гроздето същото имало захар ми то и в меда има ама защо него препоръчват за диети ако ти се яде сладко
    Пепи Пекторалиса permanentno e zle,ama ne si go priznava!
    offtopic
    И мен много ме дразни Пепи ПекторалисаБих го попитала защо като си толкова заинтересован от този сайт и си даваш мнението наляво и надясно не земеш да се регистрираш..а или те е страх че ще те баннат за дето винаги наричаш другите тъпи,прости,глупави..и тн!

Колкото до динята..какво като има захари?По време на диета може да хапнеш малко шоколад и какво?После ще си ограничиш малко от полезните храни или ще правиш повече опражнения..защо трябва да си забраняваш нещо и така сам да си поставяш стени пред себе си..Ето по такива причини повечето диети,които започват с пълно въздаржание през първите дни,завършват на 3-4ия ден..ето затова са многобройните опити да се отслабва,които завършват с преяждане накрая,за да задоволиш животинския си глад и жажда за определени л=бими храни!

Динията е добро решение според мен,защото е малко калорична 20 кал на сто грама..тоест може да изяждаш супер големи количества и корема ти да е пълен за дълго време,без да те стърже и да се превиваш от глад и в същото време да отслабваш,заради малкото количесва на калории!
    Прави си опражнения колкото искаш. Животински глад викаш, хахаха. Ти май си пазила само диети, изрязани от някой пропаднал вестник/списание. При диетите, които аз пиша, хората едва смогват да изядат храната за дена и пак свалят единствено мазнини. Не мога да разбера Пепи кво се занимава въобще в тоя сайт, тук всеки знае всичко и на думи е с физиката на световен топ модел и интелекта на нобелов лауреат. А всичко в храненето е толкова просто, единствено трябва да се седне и попрочете от достоверен източник. Това, което правят 95% от хората, минали "от днес" на диета е да си измъчат тялото и да постигнат нулеви резултати.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си