- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За 15 дни?Помогнете!
offtopicПървоначално написано от Анонимко
И мен много ме дразни Пепи ПекторалисаБих го попитала защо като си толкова заинтересован от този сайт и си даваш мнението наляво и надясно не земеш да се регистрираш..а или те е страх че ще те баннат за дето винаги наричаш другите тъпи,прости,глупави..и тн!
Колкото до динята..какво като има захари?По време на диета може да хапнеш малко шоколад и какво?После ще си ограничиш малко от полезните храни или ще правиш повече опражнения..защо трябва да си забраняваш нещо и така сам да си поставяш стени пред себе си..Ето по такива причини повечето диети,които започват с пълно въздаржание през първите дни,завършват на 3-4ия ден..ето затова са многобройните опити да се отслабва,които завършват с преяждане накрая,за да задоволиш животинския си глад и жажда за определени л=бими храни!
Динията е добро решение според мен,защото е малко калорична 20 кал на сто грама..тоест може да изяждаш супер големи количества и корема ти да е пълен за дълго време,без да те стърже и да се превиваш от глад и в същото време да отслабваш,заради малкото количесва на калории!