- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- КОЛКО ПУШИЕ НА ДЕН?
По колко кутии цигари пушите на ден?
Николко.![]()
Средно половин кутия на де, но се е слувало и по цяла!![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
по 5 цигари на ден![]()
Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!
Ми по 3-4 на ден обикновено,ама напоследък ги понамалих и пуша по 1-2.![]()
So you can suck my dick
if you don't like, my shit
Cause I was high when I wrote
this so suck, my dick - ha ha!
по 2 чадела
Дам, по 2-3 някъде,а цигари по десетина най-малко.Първоначално написано от MC_JAMAL
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
ne pu6a
..impossible...
...is nothing...
po polovin kutiq na den a prez subota i nedelq po malko)))))))
Nikoga ne plachi za tova, koeto ne plache za teb!
ami nai-4esto po polovin kutiq,no ako sum nqkade na kafe,na kupon, v diskoteka ili kuponqsvam kadeto i da e bilo s priqteli izpu6vam po 1kutiq i polovina 4e sum sposobna i na pove4e!
zavisi moga da karam s 1 cigara moga i s kytiq i polovina :P![]()
OBI4AM TE!!!prez muka i sulzi,OBI4AM TE DORI DA me BOLI,da grqh e trqbva da priznaq,no LUBOVTA TI me pra6ta v RAQ!! OBI4AM TE BEBE
Mi ne pu6a
mi az orincipno go otkazah no ako otida na disko ili na kupon edna kutiq izcheszva
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
малиии...направо като ви чета мненията ми става гадно...
Искам да ви попитам...абе хора, вие знаете ли какви са последствията от т'ва ненормално много пушене?
А и не ви разбирам, защото първо не може да се каже, че пушенето е супер приятно, а и второ за тия цигари на месец колко пари хвръкват не искам и да знам...е, не, че е моя работа де...
Искам да допълня...Майка ми работи в гръдно отделение...95% от пациентите й са ето такива...50 годишни, пушещи от 40 години, без никакъв шанс, казващи, че ще спрат цигарите...И за какво?
Лично съм влизал в някои от тия стаи с пациенти...жалка картинка са...няма да се задълбавам, но помислете за последствията...пак казвам лично мнение...
i az takaПървоначално написано от i'm so excited!
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Независимо къде съм и какъв е случая не повече от 5 цигари.Забелязала съм,че ако не раздавам цигари,кутията ми свършва за 3-4 дни.
по 2-3 ама от веселите
другите не ми харесват![]()
emi hora az sam na 13 godini i pu6a ot 4 klas.ne moga da kaja to4no po kolko pu6a na den za6toto vseki den e razli4no.znam 4e vsi4ko tova koeto pravq e vredno no nqma nakade drugade. :P
Приблизутелно по около 1 кутия за 2-3 дни но раздавам понякога и на приятели така че... :P
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
А като се замислиш,че са още деца...Първоначално написано от Lord Vader
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!