- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- видях едно момиче
в края на миналта учебна година (демек юни 2006 )видях едно момиче в авто буса беше доста красива като видение в последствие после ч видях още няколко пъти заглеждах се в нея тя видя че я гледам почна и тя да ме зяпано не сабирах смелост .Лятото пораснах малко и вчера пак я видях та въпроса ми е как да я заговоря в реиса или на улицата (квартала кадето живея е малак и ако я заприазвам в реиса директно до 3 часа ше знаят и баба и дедо )
![]()
Това е от една песен:
Казах си "Сега ще го направя,
след секунда с теб ще се запозная"
Странно в този миг срамът изчезна от мен
и аз останах само на мечтата си във плен
На нейния път застанах и я поздравих,
подадох си ръката и малко се смутих,
а тя погледна ме и нежно се усмихна,
целуна ме по устните и силно ме притисна
От този момент светът се промени за нас
и въздушмна кула построихме ний със страст
Мисля че и ти можеш да отидеш и просто да се запознаете да си поговорите...![]()
Бати въпроса - в рейса ли да я заговоря или на улицата? Пич, ако искаш на луната я заговаряй, това няма значение. Само да не се спечеш в критичния момент.
Отварям един компот в твоя чест...
аз доколкото схванах вапроса е с какъв лаф или каде ?
изяш и един компот и за мен че сум на протеинова диета![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!
q kaji koq e taq pesen bre...Първоначално написано от ®©PeTq®©
abe 4ovek otivash i vikashriqtno mi e az sum.... tam kufto si...i i podavash ruka..Dnes se snimahme v narodniq s edna fr i nekfi gledaha,az otidoh pri tqh i vikam.."pr mi e az sum didi"...e gotoo
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Брато, и аз съм на диета. Чистя в момента, но съм решил без добавки да го давам. Бахти, как ми стърже корема не е истина (щото това с компота си беше шега, цял ден съм на плодове, зеленчуци и ядки)....Първоначално написано от dinkisa
ей сладур виж сега не трябва да се спичаш.Просто бъди себе си,искрен и непринуден.Следвай принципа-сега или никога,за да не съжаляваш после,че не си опитал.
luda`flirtajika
Аз така се запознах с един много добар приятел..той ме бил харесвам,запознахме се и ми каза какво чуства към мен,но..и сега сме си много добре приятели (запознахме се в училище)![]()
миии много е просто,примерно:
-Здравей,красавице
-Здравей
-Много си ми симпатична,искаш ли да се видим някой път?
-Ами да,може
-Добре,много ще се раздвам да те видя пак
-И аз
-Добре,....(казваш кога и къде) ..съгласна ли си?
-Да,няма проблем
-Ок,до тогава ...
-Чао
-Чао
тва е...![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ebasi ako stane taka pone zalagaiПървоначално написано от Lorraine
![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
ами хубаво ще е да протече така разговора...ама има и др вариант
но стане ли така-евала \/
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
prestra6i se i q zagovori be.......
Хах...артикулирай...изпусни си нещо пред нея и ше се наведе да ти го земе или се бутни и и кажи извинявай като се обърне...после и кажи чакай чакай малко...не се ли познаваме от някъде и тя ше каже май не и ти казваш ми не е зле да се зпаознаем ако искаш или ако каже да виждала съм те и ти ше кажеш да и аз и ше ми е приятно да се запознаем..от там настъпва разговора...от къде си къде учиш ала бала и така.....действа!!!!От опит![]()
туи ше го проамПървоначално написано от ziky
![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!
Много филми гледате, дЕца...
Добре дюд само че не виждам твоето мнение по въпроса къде еПървоначално написано от ACAB
![]()
Prestrashi se i se zapoznai s neia!vse pak niama da te iziade,a kakvo ti uka che baba ti i dqdo ti shteli da razberat![]()
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
пробвай заговори я,ни6то не губи6 тука ти дадоха примерни разговори 6от да не пробва6 излгежда6 пе4ено мом4е!сигурно 6е си падне по тебе и не6тата 6е тръгна6![]()
ZaEtA sUm,Ne SuM v ObXvAt!!! DoKaTo sTe ReShIlI kRaStOsLoViCaTa SaM TuKa
толкова ли ще е лесна?Първоначално написано от Lorraine
![]()
![]()
Запознай се с нея,където ти решиш!Какво ти пука после кой ще разбере и такива ми ти глупости..!