.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    desislavka
    Guest

Moderated: Какво да направя, че да го възбудя много?

zna4i az sam na 15 a gadjeto mi na 23 i smqtam 4e sam gotova da pravq sex sas nego no az vse o6te sam devstvena problemat mi e mojete li da mi kajete kakvo da napravq 4e da go vazbudq mn za6toto az nesam na qsno.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Благодаря!

Guest

zdrasty

emi,oble4i se mnogo seksi i kato ste sami v staqta po4vai da se sbli4a6,bavno i nejno ,i po4ni da mu tancuva6... posle po4ni da go kape6 za u6leto i po4ni da mu gali6 tqloto i se6tase koe........................ po4ni da mu dere6 s nokty taka da se kaje vnimatelno vutre6nata 4ast na bedrata i ................su6to se6tase koe....... tova 6te podeistva mnogo.....

ми аз като момче ще ти кажа почни да го целуваш и през това време му опипвай палавника и забързвай полека лека движенията и почни да му разкопчаваш панталона

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    hapi go leko,6tipi go,draskai go s manikur,mini po cqloto mu tqlo s ezik,sloji si jartieri ili nqkvi dulgi prozra4ni 4orapi do nad kolqnoto.estestveno za da izlu4va6 romantika i za da go vazbudi6 maximalno trqbva ti samata da si vazbudena dostatu4no.na tebe ti e za purvi put,taka 4e se otpusni i go nakarai da deistva bavno i nejno.uspeh!!!

Супер фен
    Аз ако ми ги направят тия изпълнения с жартиери и пр.. бих бил отвратен и ще си помисля " на ква курва попандах?!?!"
    2т. системно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си