.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: analen sex

az-sam-tuk-sam-f
    Guest

analen sex

zdraveite. s gajeto sme zaedno pove4e ot 1 godina i vodim redoven polov jivot, koito do sega oba4e ne vklu4vashe analen sex. gajeto mi oba4e iska da probvame i az sam saglasna. pro4etoh 2 statii na saita po vaprosa no vse pak mi se iska nqkoi koito e probval da si kaje mnenieto po vaprosite s higienata i bolkata i ima li neshto specialno koeto trqbva da znam predvaritelno, nqkoi drug savet nqma da e izlishen mersi predvaritelno.

http://www.teenproblem.net/f/search.php
    толкова ли е трудно мило дете...

Na men li4no analniq sex ne mi haresva!
    Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka, taka, 4e neka se radvam 4e me boli!!!

Ne sum 100 dolarova banknota da se haresam na vsi4ki!

aaauuuu
    Guest
    pyrvo se izhodi po golqma nujda,zashtoto i na tebe nqma da ti e priqtno i na priqtelq ti nqma da mu e priqtno! Ina4e nqma nishto losho, dori e golqm kef! Uspeh!!!!

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    mili4ka,4uvstvoto e super gadno!no ti samata 6te razbere6,probvaite,no zaduljitelno polzvaite mnogo lubrikant.za higienata trqbva da se izmie6 sus silna struq i sapun ili intimen gel.ako tolkova se pritesnqva6 ot tova si napravi klizma.suvetvam te da go praite s prezervativ,za da se luzga pove4e lubrikanta,puk i e po hegieni4no.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си