.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Искам разнообразие във връзката ми

С настоящето ми гадже сме заедно от близо 4 месеца.Той често отсъства от града и винаги,когато си е в Плевен се виждаме.Но всеки път ходим на едни и същи места,правим едни и същи неща.Абе общо взето се разхождаме и като седнем се целуваме.Искам да направя нещо по-различно,по-лудо....Както се пее в песента на Ивана-....Поне за малко да сме различни,
    да сме отракани и даже нелогични...Нещо нетипично с две думи

Голям фен
    Град
    Memphis
    mi kaji mu go tova tuka faida nqma
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    ем или наистина му кажи,или се погрижи сама за това
    btw май много чалга слушаш

Супер фен
    Другият път като се видите го заведи на по-специялно/интересно място и кажи "Другият път като се видим измисли също толкова специялно/интересно място,за да може срещите ни да са още по-вълнуващи"!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    мажи му го на него е маина ! ...чалгата кара хората да затапяват ...
    както и да е ...ако искаш нещо по лудо се напиите ..или поне малко тогава ще е много весело повярваи ми !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен Аватара на maybelline
    Отидете у вас или у тях.Защо все навън?А в дома вече ще си измислите какво да правите.

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    emi kaji mu 4e iska6 da previte ne6to drugo-pogovorete si!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Супер фен
    Град
    София
    Или му кажи,че искаш да отидете някъде другаде,че ти е писнало на тея места.Или измисли някое др място и му кажи "искаш ли днес да отидем еди си къде"...или "искам да те заведа на едно място"...и така...не е сложно! а ако не иска-вече е гадно...все едно не му пука

Фен
    Град
    В нас ;)
    аз ще ти предложа да се съберете у вас и да ГОТВИТЕ .. доста забавно се получава ..

Мега фен
    Пример - целувайте се прави. Както дойде. Страстта е нищо без спонтанността. Искаш разнообразие? Отидете в ново кафене, сред природата, на дискотека...бла, бла.

Кажи му го на него. Изберет някой филм и го гледайте у вас или в неговия дом. Ходете на кафе, на разходка, не е задължително само да се целувате.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Еми кажи му, че искаш нещо различно да правите. Измисли нещо, заведи го на някое място където не сте ходили, направете нещо, което не сте правили. Все ще измислиш нещо.

vikni ni na serenada... nie shte peem,dancim i svirim..i shte iamte raznoobrazie (v kruga na shegata)... mi pravete tova,koeto ne ste pravili do sega
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ni6to_ob6to
    аз ще ти предложа да се съберете у вас и да ГОТВИТЕ .. доста забавно се получава ..
    Тва звучи супер готино

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
    ем или наистина му кажи,или се погрижи сама за това
    btw май много чалга слушаш
    ммм да

много благодаря на всички за съветите!!!
    P.S. Слушам доста стилове музика,просто онова ми хрумна като пишех темичката. \/

Ами като само се целувате по пейките и искаш разнообразие защо не пробвате да правите секс ? Доста разнообразява..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си