- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mnogo spe6en vypros
interesuva me zavirali li ste si huq v butilka ? i syshto taka naposledyk po4nah da se vyzbujdam ot baba si dokat pravi mekici normalno li e tva na 16 godini sym i imam mnogo kosmi po gyza ?????????????
zа бутилката и за космите по газае нормално но за баба ти незнам ве4е
i az sym taka samo che nalatam i na myjko eee tva e sigurno shtot sym po malyk na 13 sym
a kolko razhod dava edno bravo 1`4 6tot sym sa navil da si kupuvam golf 3
хахахха как ги измисляте тия бе хора![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Как де ?Първоначално написано от skate_warrior
Нямат си друга работа и пишат тъпи и безсмислени теми..по-добре да не им се обръща внимание![]()
![]()
![]()
![]()
awe ti nema da mi obryshtash vnimanie ama kato zema edna vectra 2`0 16v naesh kvo moderno guibre sha sym ma si mnogo malka ta nema da te ogree
vij ako imash pone aide pone 50 godin moe da izmislim neshto
ahhaha![]()
![]()
nema da komentiram utre she im da si triqt moderatoritee pfff
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ako iskash visok razhod imam edno mitsubishi evo 3 s lek preden udar ama tva sa prai znaesh mi telefonq pone spored mene tva e kolata za tebe
![]()
![]()
![]()
ne se li vazbujda6 dokato baba ti si prai klizma?????
![]()
![]()
![]()
mnogo ti e razvintena fantaziata.
![]()
я па продаам един голф 3-ка с 8 цилиндров двигател , летНи джанти 500 цола копеуе... телефонката ми е 09999999 .. ае ше трампиме голфа за митсубишито
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
bace moe da izislime nekyv barter obadi sa na shinto i go pitaj kolata e kukli4ka samo deto ima leek udar otpred ama e popravimo
е я у сервиза с мойте хора ше го поправя нема никви ядове... начи мое уредиме.. то и голфа е малко поочукан ама то бронята лесно се сменя... аре обади се на Росен и Боци от Мадан и ше го измислиме..
na boci svinqta li we .... qs sym mu pravil edno mondeo na toq
той ми каза за тебе... боцата го знаеш.. а Ники Пръвката сещаш ли се кой е? Дето работи у сервиза на Шаката.. там праат много добри Бе Ем Ве-та Зет 3-ки
begaj tva Z3 ne e kola qs nemoa dokaram nishto kat ida na avstriq s taa shtajga ... drugo si e da si natovarish 2- 3 skutera u pasata i da sa vyrnesh kato bel 4ovek .... a taa pi4elovka osven da ar4i benzin nishto ne prai
недей така ве лек Буцата лично ми я напраи.. твойта кола арчи като прасе на надробен хлеб..
bace ne mi vikaj lek che ako ti kaja che sym sto i triise kila i si gala tumbaka stranichno sha sa uplashish .... ma ne moe da go eba po cel den da karam G classata i da qm diuneri i da ne nadebeleq .. kvo da praish jivot
добре ае да разгледам колите ти у сервизо да си зема една немска машина.. кажи си номера на жисиема и адреса на сервиза да дойда с Тумбака да сбереме некви кинти и да зееме по една количка
q telefonq mi e vseizvesten u celo kostalevo
nula i devet osmici razbrykani dirish pinko shmatkata
slushala li si taq pesen KURVO QJ MI HUQ ? samo pitam ne che namekvam neshto
XaXaxAXAxaXaXa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........