- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- MINALO?!?!?
Kajete plssss.... kak moje da si vurnete biv6oto gaje pri polojenie 4e vie ste go zarqzali ?????
Начини много...зависи от конкретната ситуация...а при теб в тази тема няма никакво разкритие по въпроса...за това аз не мога да помогна...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Ами важно е дали той има все още чувства към теб!Ако има нещата ще стоят по доста различен начин-трябва да се опиташ да се сближиш отново с него,да върнеш пламък ана любовта ви,да говориш с него,да му кажеш че съжаляваш за това че сте се раделили,че искаш да си с него!Трябва да знаеш каква е позията му по този въпрос,преди да предпримеш нещо друго.Възможно е и да не иска да е с теб заради така наречената"наранена мъжка гордост" че си го зарязала,а сега пак искаш да си с него.Но ако те обича,ще ти прости и ще заложи на сърчицето си.от друга страна пък као ти каже че не иска да бъде с теб,че те е забравил..по-добре се откажи,защото насила хубост не става.Всичко зависи от чувствата му,а те не могат да се командват![]()
Razkaji malko poveche kakvo tocno e stanalo i zashto si go zariazala!ako si napraila niakva super prostotiq nie kak da ti pomognem
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Vklu4i si icq-to imam ti icq-to ... ako iska6 vlez
tova be6e za gerito![]()
Ами и аз не съм сигурна...моят успя някак да ме върне...може би защото и аз исках да съм с него.
аз мисля, че ако разкриеш чувствата си пред Него, ще си го върнешсамо малко честност е нужна
![]()
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
Първоначално написано от LP_girl_14
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Върнеш ли го то ще е за малко,защото той ще побърза да те зареже за да ти го върне...Първоначално написано от Preslava{}
И все пак ако искаш говори с него!
И кажи малко повече инфо!
ami q razkaji zashto ti si iskala da se razdelite .. kakvi prichini si imala che da poiskash da skusate?
i s kakvo sega e po razlichno che otnovo iskash da ste zaedno?
Ей това е истината!!! Късно си се усетила, че го искаш. Най - добре изобщо забрави идеята, за него. Мисля, че той би тръгнал с теб само за отмъщение. 80% съм сигурна, че няколко дни след като тръгнете, ще те зареже по супер брутален начин. Ти избираш...Първоначално написано от Krem4eto
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Oстави миналото да почива в мир.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
еми... как да ти кажа, като не си ми разказала нищо? пък и не го познавам... прави, струвай и накрая ще видиш, че едва ли си е заслужавало...
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
и защо винаги си мислите че когато някой е наранил даден човек наранения задължително ще тръгне да отмъщява.Има по силни неща от омразата и отмъщението , например ЛЮБОВТА.Това естествено зависи от дадения човек.Такива съвети от сорта на "не се занимавай с него" не мога да ги приема , поради простата причина че не се съобразявате с това кое тя иска , а от това което виждам тя иска отново да опита с него.Разбира се всеки има право на мнение.Та това което искам да кажа е ..че може би момчето което си наранила още иска да бъде с теб.Това разбира се ще разбереш и усетих след като поговориш с него.Първоначално написано от Bloodlust
И ако се получи отново нещо м/у вас вече ще знаеш къде си сбъркала и няма да повториш същите грешки.Така евентуалната ви бъдещата връзка може да стане много по добра и стабилна отколкото е било преди.Всичко зависи от това какво чувства и мисли момчето..айде УспеХ
а и забравих да те попитам защо 1вия път сте се разделили?
Понякога болката става толкова голяма част от живота ти,че очакваш винаги да е там,защото не си спомням момент,в които да не е била там..и един ден почувстваш нещо различно и тогава разбираш,че си щастлив...
da tochno...Mn trudno mojesh da si vurnesh gadjeto..no dori da ne uspeesh prosto kaji endo :"Izvinqvai"Първоначално написано от Josefinne
tfa bqh azПървоначално написано от Анонимко
![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Първоначално написано от Lil'Angel
и съвсем "малката" подробност той да може да отвърне на чувствата ти.Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
Понякога болката става толкова голяма част от живота ти,че очакваш винаги да е там,защото не си спомням момент,в които да не е била там..и един ден почувстваш нещо различно и тогава разбираш,че си щастлив...
Zdraveite temata e moq .... ami razdelihme se za6toto toi se zanimava6e s narkotici.... zapo4na da dava i na men... bqh devstvena i 1-viq put kogato mi dade droga go napravihme.. po4ti ni6to nepomnq.....i ne izdurjah da kriq tova ne6to .. i skusah s nego..
а сега какво се е променило че искаш отново да сте заедно?
predloji mu svirka. ako ne iska predloji mi na men az 6e te zema s udovolstwie
Ау това е лошо.Мила незнам как би си го върнала още повече, че ти си го зарязала.Мился, че трябва първо да поговориш с него и да му кажеш това което мислиш по въпорса, все пак ти си го оставила.Другото което щях да питам е защо си го оставила?Незнам другите във форума какво мислят, но моя съвет е първо да си изясниш чувствата си, да прецениш дали имаш пак шанс с него и след това да говориш направо без задръжки.Кажи му, че съжаляваш изясни му кое те е подтикнало да кажеш "край" и т.н!Пожелавам ти успех!
от това което аз виждам.. има си доста основателни причини да го остави.Интересно ми е защо иска отново да бъде с него..Първоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f
може би вече се е променил..