- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- KAKVO MISLITE ZA HORATA KOITO VZIMAT
Kakvo mislite za horata kotio opotrebqvat narkotici ?
Харчат пари да се убиват, какво друго да мисля
Лошото е, че повечето взимат боклуци, то в България няма нищо добро с което да се надрусаш или, ако има то е в много малки количества. Нищо лошо не мисля за тях, щом ги кефи да си друсат.
Попринцип нямам нищо против,но в моя квартал тези които опотребяват наркотици когато нямат пари и почват да бият по-малките за пари...И това се случва често,защото като се привържеш към наркотиците...и така се получава много гадно за по-малките деца да си имат работа с наркомани!Иначе не съм против тях само да не правят такива неща..![]()
нищо не мисля надявам се някои ден и аз да не стана като тях ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Има хора и хора... общо мнение нямам... мога да говоря за конкретен човек, защото може да си друсалка и да си свестен човек, но може и да си друсалка и да си най-големия тъпанар, right?!
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Не съм съгласен... Псилоцибните гъби са много добър наркотик и при по-добро желание се намират...Лошото е, че повечето взимат боклуци, то в България няма нищо добро с което да се надрусаш
Гъбите не ги признавам. Друго си е нещо да погали нослето. Но за това вече казах.Първоначално написано от Анонимко
mi... kakvo da mislq... ne poznavam takiva a poznavam 1 koito predi e vzimal i ne me kefi osobeno 4oveka......![]()
това са хора с проблеми. не трябва да ги овиняваме. просто така са се стекли обстоятелствата... неприятно, но...![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
не трябва да ги обвиняваме ...ми кои да обвиняваме ?Първоначално написано от Иста
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
IdiOtKa i za6to trqbva da gi obvinqvame ???????
дечко, народа си го е казал - не е луд този, който яде баницата, луд е този, който му я дава.Първоначално написано от IdiOtKa
виновни са хората, който предлагат, средата и всичко останало. както и с алкохола. това са зависимости (както и от тютюна, от хазарта, и една от най-новите - от компютъра, какво ли още не). не може човек да каже - те са си виновни! това са Г Л У П О С Т И. изчакай още малко да пораснеш и да се надявам, че ще го разбереш. ако ли пък не... явно наистина нашето поколение, също както родителите ни, е много сериозно комплексирано. дано децата ни се измъкнат от този порочен кръг.
поздрави!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
ИСТА i az sum na tova mnenie !!!!!!!!!
първо, явно си свестен човек...Първоначално написано от LSD^Lady
второ... нали си LSD^Lady - как няма да си на това мнение?![]()
![]()
то и моето си аватарче си казва думата
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
ИСТА ti predi malko v ICQ-to mi napisa 4e si lqga6 gledam o6te ne spinka6![]()
написах го това, точно преди да си легна! :PПървоначално написано от LSD^Lady
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
na su6toto mnenie smПървоначално написано от wan`a`doo
Почти всички които познавам от града се друсат/пушат. Всички те са ми само познати, макар че няколко от тях смятам за доста хубави личности - умни и стойностни с които бих разговаряла с часове.Останалите са просто под всякаква критика, не могат да ти кажат 2 смислени думи. Като цяло не мога да скрия че мнението ми за даден човек се досформира на база употребява ли или не.За мен лично това е от голяма важност.
К'во да мисля?Живи мъртавци...
![]()
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Първоначално написано от Иста
emi qvno ne sa fred 6tom znaqt,4e taka se samuubivat.![]()
![]()
![]()
Обикновенно като се зададе въпрос "Какво мислите за хората които употребяват наркотици" всеки започва да се превзема "ма те си тровят само живота с тва"
Ми хубаво бе да си го тровят нали си е техен,аз лично нищо не мисля,хора като всички останали хора,кво им е по-различното,че се друсат?!
Няма такова нещо,въпрос на избор!![]()
Мисля,че са пълни боклуци!