- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- KAKVO MISLITE ZA HORATA KOITO VZIMAT
Тъпи парчета.
miii nablydavam po party-ta podobni individi..
povecheto izbivat nqkfi kompleksi ot detinstvo....![]()
Ами аз нямам нищо против , защото и аз съм употребявала!![]()
Никога не споря с онези , чието мнение не уважавам .
Обикновени хорица като всички други
Какво мога да мисля...тези хора имат проблем и то не малък.
Vseki pravi tova koeto mu harsva i se zabavlqva kakto si znae![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
emi ko da mislq.. az bqh edin ot tqh nqkoi sa svestni hora no ima nqkoi sa ebati boklucite.. kakto pove4eto.....
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
tez koito sa pove4e bokluci spored men sa trevomanite,zashtoto po golqma 4ast ot tqh pushat na den pone po 4 ,5 djointa i cql den se durjat kato oligofreni,a produljitelnata upotreba na treva vodi do golqma razseivanost,i do trudna misul kogato trqbva da se setish vednaga a ti prosto zagubvash taq sposobnost da otgovorish oshte na momenta i se seshtash 4ak sled nqkolko 4asa kak to4no e bilo.Spored men sinteti4nata droga e mn po dobre -durji te bodur,svej,ne kato trevata kato te pusne i nemoish da svarish da se prozqvash,dava ti mnogo power i na vsi4koto otgore te zasishta i 4rez tova svalqsh mn burzo kilogramiПървоначално написано от HaPKoMaHqk
OBI4AM SKOROSTA DA E VISOKA,OBI4AM DA OTBIRAM NAI-HUBAVATA STOKA!
Тревоманчетата и наркоманчетата, които познавам са пълни боклуци.
мисля, че са изключително слаби и безволеви хора, които от тъпотия прибягват към тях, за да забравят за проблемите си![]()
не биха могли да получат никакво уважение или съжаление от моя страна...сами са си направили избора, никой не ги е карал
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
tez koito sa pove4e bokluci spored men sa trevomanite,zashtoto po golqma 4ast ot tqh pushat na den pone po 4 ,5 djointa i cql den se durjat kato oligofreni,a produljitelnata upotreba na treva vodi do golqma razseivanost,i do trudna misul kogato trqbva da se setish vednaga a ti prosto zagubvash taq sposobnost da otgovorish oshte na momenta i se seshtash 4ak sled nqkolko 4asa kak to4no e bilo.Spored men sinteti4nata droga e mn po dobre -durji te bodur,svej,ne kato trevata kato te pusne i nemoish da svarish da se prozqvash,dava ti mnogo power i na vsi4koto otgore te zasishta i 4rez tova svalqsh mn burzo kilogrami
ХОРА ЗИМАТЕ СИНТЕТИЧНА ДРОГА ПА ТОКУ ВИЖТЕ МОЖЕ ДА ОТСЛАБЕНТЕ АХХАХАА бати глупоста дет изписа
за габите уникални са и просто няма начин да не са хубави щот си ги береш пресни пресни
Кво има да мисля за тях? И те са хора като всички останали.
ти изобщо имаш ли си някаква идея от тази дрога,така като чета маи не?Първоначално написано от LaPd_KoRn
OBI4AM SKOROSTA DA E VISOKA,OBI4AM DA OTBIRAM NAI-HUBAVATA STOKA!
mi poznavam takiva hora koito vzimat treva i si mislqt 4e tova ene6to suvsem normalno ama za mene ne e!!!!![]()
ъъъъъъъъ тревата обикновено се пуши, не се взима. в действителност напоследък е нормално почти всички си пафкатПървоначално написано от simona.91
ина4е наркоманите по принцип са хора с проблем, но обикновено той е свързан със слабата психика, но в крайна сметка те си го правят само на себе си, направили са собствения си избор, каот пове4ето са знаели какви ще са последиците......
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Хахахах ще повърнааа от наплашени лапетии! Марихуана от сутринта до вечерта - цял ден! Листото с 5 лъча е символ на живота. Бог я създал! Да създал е защото тя е за на! А той е категоричен! Да не би да ви е страх, че можете да станете зависими от марихуана ?Първоначално написано от simona.91
марихуана - разстение - природа
та ние и без това сме пристрастени към природата. Ще ви кажа един наркотик без който неможем - въздух! Ако я няма природата няма да го има и този наркотик. Защо сте такива идиоти ? марихуаната не е легална защото подтиквали към други наркотици ? Защо тогава не забранат цигарите, защото пък те потрикват към марихуаната а алкохола към екстази и амфетамин ? Това е България и нейните закони!
Идиоти и да имаше и да нямаше закони марихуаната пак щеше да съществува!
Ай фак мада фака!ще си свиря на цигулка!
Няма такъв вариант обачеПървоначално написано от wan`a`doo
![]()
2т. системно
Именно.Първоначално написано от wan`a`doo
![]()
teq,deto vzimat narkotici,vsu6tnost ne sa tolkova zle.te prosto vednuj opitvat,hresva im,i posle ne mogat da sprat da vzimat.tova e zabolqvane na psihikata v sledstvie na izpolzvaneto im.Ne mojem da vinim tezi hora,za6toto se iziskva tvurde silna volq za otkazvaneto im.kvo,probval si vednuj,no posle iska6 o6te i prosto ne moje6 da spre6.Za tova ima samo edni vinovni-tezi,koito gi razprostranqvat!!!...![]()
Da jivee6,zna4i da pravi6 ne6ta,koito da te nadjivqvat!...
ми кво да мисля...има доста яки хорица...аз познавам много такива ама мн якинки и мн радват...
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
Хах, те па са най малко виновни. Щото при тях си е чисто и просто бизнес. Те си изкарват парите благодарение на най зверските балъци - наркоманите. Ей затва искам един ден да стана истинска мутраПървоначално написано от malkata_ve6tica
.
2т. системно
=D> =D> =D>Първоначално написано от IdiOtKa
Освен тва за мене те са най-обикновени хора жалко само че се тровят.....те не са с нищо по ралични от мене или от някой друг те са хора и няма защо да имаме специално относшение към тях смисъл да не им обръщаме внимание дори мога да кажа че една от най-добрите ми приятелки е точно такава....
Mislq, 4e towa si e tehen li4en izbor i 4e te sami si otgowarqt za re6eniqta i posledicite ot tqh sa na tehen grub. Wseki re6awa za sebe si.
What you do that's nothing new
It's all been said and done
You can do whatever you want
If it's what you call fun
You can hang around with all you pals
Drink 'til you are beat
Dirty looks to all you pass
Walking down the street