- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- KAKVO MISLITE ZA HORATA KOITO VZIMAT
xiix mi daПървоначално написано от kalitar
mi super sme si
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
zna4i hodq po partyta i imam 4uvstvoto 4e samo az ne drusam!Si4ki go pravqt dori i sobstveniq mi brat koito si e ve4e na godinki raboti si i e student i tfa ne mu pre4i a i v kraina smetka go pravi ot vreme na vreme!No horata za koito govorq ne sa smuknati nekvi super ujasni i mazni deto pafkat cel den ili ve4e sa na herca.I tui kato sum malka (na 16) i hodq po partyta s priqtelq mi koito e dj, koito su6to drusa - tfa e neizbejno osobeno kato e na rabota ili kato e na party nqkude nqma na4in da ne zeme ne6to ta bqh mn navita da probvam ne6to tui kato az nikoga nikakuv narkotik ne sum probvala i mu kazvam iskam i az da zeme bonbon da re4em da vidq kfo e da vidq za6to go pravi6 da vidq dali naistina dostavq udovolstvie i toi mi kaza " nqma da sum az toq det 6e ti go sloji tva v ustata" i az bqh mn o4udena 4e taka mi otg!!Ina4e imam pogled nad moito pokolenie i vi kazvam decata pu6at v toaletnite na daskaloto i na nikoi ne mu puka,edni fr se napu6iha i v mall of sofia na terasata predi da gledat film za6toto bilo grehota da otide6 na kino i da ne se napu6i6 ob6to vzeto nie hlapetata sme golemi oligofreni!
da umirat![]()
(smokeeeeeeeeeeeeeeee)
Tova sa hora koito neznaqt kade da pohar4at parite si ili kade da gi vlojat. Hora osaznaite se navreme za6toto JIVOTA e prekrasen i trjbva da go jiveem palnocenno!!!![]()
Ако ме мразиш,ще съм винаги пред теб,за да те дразня! Ако съм ти безразлична,ще съм винаги зад теб,за да те дебна!
Тровят си живота овеличават си здравните проблеми![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Ами... какво да мисля.... комплексирани хора. И аз съм взимала няколко пъти дрога ( не говорим за трева) , но въобще не е хубаво.... Пропиляваш си живота и в буквалния смисъл на думата го проспиваш.
Sm0ke WeEd EvErY daY!!!
koito kvoto iska da pravi no....s mqrkai s hubavi narkotici a ne teq gadni amfeti koito ti ebavat maikata ot vsqkade
abe se 1 da plata na nekoi da me ubie ama 6e mi izleze po eftino ot narkoticite 6tot edin kur6um umiram a ot edna doza ne moa umra trqq si kupa mnoo a tfa sa mn pari.. abe narkoticite sa lo6a raota![]()