.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Pomognete !!!!!

Pomognete !!!!!

Hi na vsi4ki.molq vi da mi pomognete pls.na 23 avgust bqh na turneto v pld.bqhme 4 momi4eta no se zapoznahme v 2 mom4eta.ednoto mom4e zapo4na da me hva6ta postoqnno za rakata,da me pita ne6ta koito znae no vse pak da zavarje razgovor s mene.na turneto tancuvahme zaedno ku4ek i toi mi PLQSKA kakto kazvat moite priqtelki.vsi4ki koito ni vidqha kazaha 4e sme vlirtuvali no....be6e me sram da mu iskam nomera na gsma no i toi be6e po sramejliv.iskam da vi popitam dali mislite 4e toi naistina me haresva?za6toto moite priqtelki postoqnno mi go natqkvat a az ne moga da povqrvam.az btw mn si go haresvam :P

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Е,сигурно не си му безразлична щом е стоял при теб.Ако има начин му намери телефона и го покани да се видите.Давай ти,защото ако той е много срамежлив и ти се притесняващ също нищо просто няма да излезе нищо,все нясой трябва да направи първата крачка.

men ne mi puka koi te haresva..zavijdam ti,che si bila na turneto...

PS:abe chestno li da ti kaja?Ne e bezrazli4en
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Супер фен
    Смени си ника на "little_sweet_idiot".

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Цитирай Първоначално написано от luda`flirtajika

e tva jenskata zavist e golqmo ne6tto
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Цитирай Първоначално написано от Obitax
    Цитирай Първоначално написано от luda`flirtajika

e tva jenskata zavist e golqmo ne6tto
    emi da...osobeno ako stava duma za kiucheci... pa i s tezi ot turneto...napravo cool...
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    ami ciganskite ritmi ne sami v kravta sry .

ami ciganskite ritmi ne sami v kravta sry .
    i na men ciganskite ne sa

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    dobre de pop-folka nima kefi

dobre de pop-folka nima kefi
    ti kato me vidish kak vurtq kiu4eci..shte se vlubish v pop folka

Супер фен
    ами мисля,че не е безразличен,но все пак ако искаш да сте нещо повече бъди по-смела и го питай за номера му,после закачливи смс-4ета и вс е ясно
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Ne znam na kolko si ama mom4eto moje da e iskalo samo edna ve4er ili ne,vse traq,probvai pak 6te vidi6 kakvo 6t eizleze...

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    ами мисля,че не е безразличен,но все пак ако искаш да сте нещо повече бъди по-смела и го питай за номера му,после закачливи смс-4ета и вс е ясно
    Принципно не е трудно да се сетишХубав съвет,Lorraine

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Виж са...попринцип има любов от пръв поглед...да...обаче прти положение че се не се познавате...това е един прост случаен флирт и ще има доста такива като този....спокойно ако е искал нещо по сериозно е щял след като е толко срамежлив да накара приятеля му да ти иска номера....А и ти незнаеш...може да си има приятелка ама ако си хубавичка що да не те върже и теб,....но момже и да е свестно момче....нищо не се знае...както казвам всичко е въпрос на шанс..

Супер фен
    И ааааааз тамъъъън да се наведа да го зееееема и той се шмугнаа в храаститеее.
    2т. системно

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Виж са...попринцип има любов от пръв поглед...да...обаче прти положение че се не се познавате...това е един прост случаен флирт и ще има доста такива като този....спокойно ако е искал нещо по сериозно е щял след като е толко срамежлив да накара приятеля му да ти иска номера....А и ти незнаеш...може да си има приятелка ама ако си хубавичка що да не те върже и теб,....но момже и да е свестно момче....нищо не се знае...както казвам всичко е въпрос на шанс..
    Съгласна съм. Ако те е искал нещо по-сериозно все по някакъв начин е щял да ти вземе номера и да те потърси. Ама знам ли.... и съвета на Lorraine беше добър.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Ne si mu bezrazlichna no shtom toi e mnogo sramejliv deistvai ti i mu nameri nomera!
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

БДУ... ти имаш ли 11?
    ебати... може да ти се е кефил, ама нещо повече аз от къде да знам, да не съм била там да ви светя случайно...
    ...Bear Me The Light...

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    И ааааааз тамъъъън да се наведа да го зееееема и той се шмугнаа в храаститеее.
    хаха съвсем съм съгласна
    иначе момичеееееееее алоооо ко чакаш бе?!

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Повече от фен

za vuprosa

e sus sigornost ne si mu bezrazli4na... sama si preceni kvo da pravi6..... \/ nikopi ne moje da ty pomogne , ako ne si pomogne6 sama...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си