- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Майка ми не ми дава да
Ми ела ми някой ден на гости да ти променя представите. Познавам около дестина метълки, и незнам как се оказва, че никоя от тях не е нито 200 кила, нито е грозна, нито нищо. И нито аз имам ниски стандартни, просто е така. Не се ебавам, нито го казвам само да те опровергая, наистина е така ти ако искаш вярвай.Първоначално написано от пор
Аз никой не мразя лично, мразя само това, че хората които не са запознати с нашите си "работи" си мислят какви ли не погрешни неща. Има някои за които наистина е така обаче те са най-обикновенни позьорчета. А нии сме си напълно нормални хора, ако упознаеш някои от нас можеш да се увериш.Първоначално написано от Amayo
По темата вече казах по-горе - давай малко, и накарай майкати да разбере, че това което ти искаш, не е това което е в неините погрешни представи, и няма нищо лошо в него.
Един лак на ноктите не те прави метълка.
Абре кофти е, че не ти дава, но не виждам защо изобщо трябва да я питаш: "Мога ли да бъда..."?! Ако искаш бъди, изборът е твой.![]()
Днеска един фр дойде (всяка вечер играем каре пред блока) и го гледам - с черни нокти.
-Абе, Свил, ко стана бе? (С ей такава физиономия -)
-Ми сестра ми докато се лакираше нямах какво да правя (няма нет неска) и пробвах да се лакирам.
Нито е метъл, нито е обратен...
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.