.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Супер фен

Наказана съМ :(

Значи на 27ми баща ми не ми даде да отида на мача,но аз отидох понеже мач на ЦСКА не пропускам и там е въпроса,че ме арестуваха и той трябваше да ме прибира от районното,и ми беше много бесен,никога досега не ме е наказвал а сега от 3 дена седа вкъщи,взе ми тела,не ми дава да седа на компа(ся не си е в нас)абе всичко ми забрани..И се чуда по какъв начин да разбере,че съжалявам и да не съм наказана вече щоту ми писна...по цял ден седа и няма кво да права .. накрая ш избягам Та извинявах му се кфо ли не и нишу ........ Кво да права?баси шита ....

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Офф..много гадно..можеш само да чакаш мисля...можеш да помагаш за къщната работа(миене на чинии,прахосмокачка..) и така той ще види че съжеляваш мисля...знам че ни ти помогнах особено,но не съм изпадала в такава ситоация..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ®©PeTq®©
    Офф..много гадно..можеш само да чакаш мисля...можеш да помагаш за къщната работа(миене на чинии,прахосмокачка..) и така той ще види че съжеляваш мисля...знам че ни ти помогнах особено,но не съм изпадала в такава ситоация..
    Не става,защото в нас идва да чисти една жена...

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Еми..мисля че само можеш да чакаш да ти отмени наказанието...

Супер фен
    Много добре го познавам голями инати сме с него и това може да продължи много дълго може дори до 15 септември,а аз вече се побърквам!!!

Аз бих избягал.Не,че вече съм на възраста някои да ме наказва,но и като бях малък ,родителите ми не можеха да ме накарат да стоя в къщи.

Супер фен
    Мислих си го,но това не е решение да бягам от проблемите си,а и да избягам къде ще отида?!А и да отида при някой не мога да седа там вечно!Какво ще правя без пари без нищо ... не е това решението ...

Имам предвид да избягаш навън за да излезеш на разходка с приятели.Не,да бягаш от къщи завинаги о.О .

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от alfred
    Имам предвид да избягаш навън за да излезеш на разходка с приятели.Не,да бягаш от къщи завинаги о.О .
    Аз съм наказана!Не мога да излизам!Не искам да провокирам баща ми още...

Естествено,че можеш да излезеш.Баща ти какво ще ти направи ,още?Ще ти спре телевизора ? .Ако му позволиш да те наказва ,тои ще направи същото и следващия път като сгафиш.Не искам да съм в ролята на подстрикатор "прави на пук",но аз не бих държал да ме "наказват",особено през ляотото .

Голям фен
    Град
    софия
    еми хахахаха а що са те арестували ?
    скоро не са ме наказвали ама аз права напук...
    като ми спрат нещо и .. примерно компа аз викам е кво аз имам още кабели.. и баща ми оооооо така ли добре без пари.... ми ок аз си имам
    кво ше ми кажеш да не излизам .. боли ме ше си викна приятели и е такива.. и накрая му писва и се отказва

Супер фен
    Абе не е толкова лесно .. не мога да излезна след като не ми дава,после като разбере че съм излизала най-малко да ме набие и тва е .. не може ли да разбере че не съм на 10год да ме наказва .. дори смешно звучи па камо ли да ме удря .. и аз незнам вече какво да правя...не мога да си викна приятели в нас защото не ми дава...

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Мислих си го,но това не е решение да бягам от проблемите си,а и да избягам къде ще отида?!А и да отида при някой не мога да седа там вечно!Какво ще правя без пари без нищо ... не е това решението ...
    Ммм не в никакъв случай не бягай.Така хем ще те накаже още повече(защото все някога ще се върнеш)хем ще изгубиш и малкото му останало доверие в теб.Изчакай малко...не му мрънкай постоянно,че искаш да излизаш бъди кротка.Мен като ме накажат и аз колкото повече мрънкам толкова по не ме пускат.Мълчи си и скоро ще види че си се примирила и ще ти отмени наказанието.

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    ми, верно е тъпо това с наказването... еми, какво можеш да направиш... и аз не те знам. ще му мине скоро, споко.
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Голям фен

=

Абе не е малко дето са го викали в полицията да те прибира Я се постави на негово място. Кво да прай човека? А ти трябва да разбереш, че каквото да направиш, трябва да носиш отговорност за него.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Супер тъпо се е получило.
    Според мен, няма начин да му покажеш колко много съжаляваш. Дори и да му го кажеш с думи, едва ли би ти повярвал. Времето ще оправи всичко.

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    постоянно ми се слу4ва,подмазваи му се казжаи 4е е хъбаж с тези дрехи,подреди си перфектно стаята,сготви не6то и докато ядете му кажи 4е сажелява6 и т.н. не знам дали ти помогнах но при мен деиства.успех \/

Супер фен
    Кажи,че повече няма да се повтори..и гледай да го спазиш.Мисля че това ще оправи нещата .Айди успех
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    ЗНам,че не ти помагам много,но изчакай..Нещата ще се оправят

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    ако питаш мен бъди спокойна съгласявай с него за повечето неща (ако обсъждате нещо) гледай да го заговаряш на некви темички за да се намирате на разговор после може пак да му намекнеш, че наистина много съжаляваш и той би трябвало да те разбере! Айде успех от мен и не бъди инат докато водите някакъв разговор независимо дали тои е прав или не!
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Spored men opitai se da mu dokaje6 4e sajelqva6 za tva...napravi tova koeto toi iska ot teb no ti ne si go pravil nikoga

Голям фен
    ХАХАХАХаа..тъпи (*СКари..да ви затворят всичките дано

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си