Варна. не съм ходил там от 1998 година, но имам хубави спомени от там. а Бургас (там ходя доста по-често) не ми е по вкуса - ужасно мръсен е.
Varna,varna grad lubim na vseki punk i vseki skin
Варна ми харесва повече!!!
Не съм била в Бургас![]()
ина4е варна много ми харесва , но няма да гласувам
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Варна!!!!![]()
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
просто ми взимаш думите от устатаПървоначално написано от miloto_girl-4e
БУРГАС
Защо...? Не знам точно защо, просто съм влюбена в този град и това е.![]()
Преди 2 години бях във Варна за 1 вечер и оттогава това е любимият ми град. Невероятен е! И мечтата ми е да живея там и да ходя на работа с колело...![]()
Дъжд. От 1 час съм в това кафе и гледам през витрината. По улицата не минава нито 1 човек, който да ми направи впечатление: нито 1 красив, нито 1 наистина грозен, нито 1 страшен, нито 1 щастлив, нито 1 плачещ. Не мина нито една ЖЕНА.
ест че Варна се пак я наричат морската столица на Бг аз съм родена там и съм мн горда хихихих
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Първоначално написано от Mo6nо
GP 4 Life
пич е
Варна рлз поради 2 причини имам мн добри фр там а и прилича много на родния Пловдив докато Бургас Все ми се вижда един тъмен мрачен заводски един вид и мръсен нз що
Варна е градът...
няма място за сравнение
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Бургас защото имам приятели там и е по весело и по евтино ми излиза![]()
Варна ест!Обожавам си градчето, морската столица на България! За мене тя има много повече предимства откъдето и да го погледнеш - например образованието. Варненските университети са много по-реномирани. А като красота Варна определено е много по-красива!
Let The BEAT Control Your Body
На мен ми харесват и двата града и двата са крисиви но вотнах за Бургас
Бургас. Спретнат град, където лесно се орентирам, с много по-хубав и чист плаж от този на Варна. И нещо изключително важно - транспорта м/у Бургас и околните курорти е много по-добър и редовен, октолкото между Варна и околните й курорти. Варна ми е противна, мръсна, задръстена, плажната ивица е малка, гъчкана и мръсна колкото си щеш. Затова въпреки, че Бургас е много по-далеч от Варна за мен ( аз сум от Русе), предпочитам да почивам там.
Memento moriendum esse!
Варна е един от най-хубавите градове,в които съм била !Страшно ми харесва.