.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

ВУЗ-ове в чужбина

Моля ако някой има някаква информация за ВУЗ-овете в чужбина да пише,особено ако има хора тук,които учат извън България.Аз уча като пръв чужд език английски.Моля ви,независимо в коя държава е.Благодаря предварително
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Щом си с английски, това може те интересува:
    http://ucas.com/

Град
    Brussels,Belgium
    Az sam v Belgium,moje6 da u4i6 tuk s angliiski!!!Ako ima6 vaprosi gi zadavai!
    BULGARIA FOREVER!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от advokata_87
    Az sam v Belgium,moje6 da u4i6 tuk s angliiski!!!Ako ima6 vaprosi gi zadavai!
    Аз имам. Интересно ми е как става цялата процедура в Белгия. Има ли централизирана система за кандидатстване както в Англия или преговаряш поотделно с всеки университет? Как се кандидатства - какви документи искат? Има ли някакъв сайт който обяснява всичко с кандидатстването в Белгия?

В кой университет си и какво учиш?

Аз имам. Интересно ми е как става цялата процедура в Белгия. Има ли централизирана система за кандидатстване както в Англия или преговаряш поотделно с всеки университет? Как се кандидатства - какви документи искат? Има ли някакъв сайт който обяснява всичко с кандидатстването в Белгия?

В кой университет си и какво учиш?
    Mисля че това са най-точните въпроси+какви специалности има и колко се плаща?
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Град
    Brussels,Belgium
    Sistemata e cintrelizirana.Za da u4i6 v Belgiq v universitet,trqbva da si priet v sa6tata specialnost v bg universitet inak nqma6 dostap do universiteti.Ako ne moje6 da predstavi6 takav dokument 4e si priet v bg universitet,ti se dava dostap do koleji.Tam ima hubavi specialnosti.Taxata i v unita i v koleji e 778 evro.Dopalnitelno u4ebnicite ti struvat 200 evro.Tova e za obu4enie sas frenski.S angliiski sam 4uval 4e mnogo skapo okolo 5000 evro taxa.Za da u4i6 v Belgiq trqbva predvaritelno da si odobren ot ministerstvoto na obrozovanieto na frenskata ob6tnost.Jivotat e dosta skap na mesec v Brussels ti trqbvat okolo 700 evro na mesec.Ako ima6(te) vaprosi gi zadavai(te)!!!
    BULGARIA FOREVER!

Голям фен
    Град
    Констанц
    www.daad.de- tova e ne6to kato portal na unitata v germaniq ima mnogo info tam moje sa6to da se u4at nqkoi ne6ta na angliski
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Аз уча във Виена, ако някой го интересува да пита.
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Град
    Brussels,Belgium
    eto link studyrama.be
    BULGARIA FOREVER!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си