.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: sled 2 dni

Hybrid View

Guest

sled 2 dni

Hodq s nego ot 1 mesec.Toi e devstven... Be6e ni mnogo hubavo,be6e mu stanal i mi go sloji,no tai kato nqmahme predpazni sredstva i vednaga go izkara,nqmadori i 30 sekundi,taka de uj ne svar6i v men,no vupreki tova nali se otdelq takava te4nost.Ama e mnogo neopiten,makar 4e i toi e na 16godini.Sled 2 dni mi doide,no vupreki tva ima li veroqtnost da sum bremenna?

Фен
    Град
    Пловдив
    Хаха щом ти е дошло значи няма проблем

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Цитирай Първоначално написано от Просто Гост
    Хаха щом ти е дошло значи няма проблем
    ОпРеДеЛеНо! То това си е закон на природата!

stelaaa
    Guest
    spox mila 6tom ti e do6lo no problem \/

Град
    plovdiv

Re: sled 2 dni

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Hodq s nego ot 1 mesec.Toi e devstven... Be6e ni mnogo hubavo,be6e mu stanal i mi go sloji,no tai kato nqmahme predpazni sredstva i vednaga go izkara,nqmadori i 30 sekundi,taka de uj ne svar6i v men,no vupreki tova nali se otdelq takava te4nost.Ama e mnogo neopiten,makar 4e i toi e na 16godini.Sled 2 dni mi doide,no vupreki tva ima li veroqtnost da sum bremenna?
    spoko shtom ti e doshlo..
    predi i sled vsichko.... Chovek
    ako nqkoi go interesuva kak izglejdam http://img192.imageshack.us/my.php?image=azikemaka4.png

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Ne si bremenna uspokoi sa!
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    спокойно нищо ти няма
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Нищо ти няма,ама не го прави без презерватив особено с неопитен!Моля ти се-за твое добро!

Guest
    Естествено че няма как!Това е биология!Дойде ли значи яйцеклетката не е оплодена,тоест не си прегнант!

Супер фен
    аххх сичко е наред
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Ni6tu ne e nared..Pritesnqvai se 6a6kai se ...BREMENNA SI ..!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !?!!?!?!?!!?!!!!!!!!!!!!!!!!!?!?!?!?!?!?!
    JiVoTyT e SaMo eDiN MiG MeJdu Dve Ve4n0sTi...!!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ами попринцип ако правиш секс без презерватив и след това ти дойде до 3-тия ден е много вероятно да настъпят сериозни проблеми съ зндравето ти и дори с живота ти. Дано уцелееш...мисля че те чака бавна и мъчителна смърт за жалост...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Ами попринцип ако правиш секс без презерватив и след това ти дойде до 3-тия ден е много вероятно да настъпят сериозни проблеми съ зндравето ти и дори с живота ти. Дано уцелееш...мисля че те чака бавна и мъчителна смърт за жалост...
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Цитирай Първоначално написано от SiLeNc3e
    Ni6tu ne e nared..Pritesnqvai se 6a6kai se ...BREMENNA SI ..!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !?!!?!?!?!!?!!!!!!!!!!!!!!!!!?!?!?!?!?!?!
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Ау че сте гадни такива!

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ

Re: sled 2 dni

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    не си
    Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си