- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- momi4eta kajete za cikula
momi4eta aide ako vi se e slu4valo da mi pi6ete mnenie da me uspokoite.predi 3 4asa mi doide,savsem malko be6e i sprq,poprincip mnogo me boli korema predi da mi doide,a sega vaob6te.ne moga da si go obesna tova,kakva moje da e pre4inata spored vas???
Ediniqt mesec ediniqt qi4nik drygiqt mesec drygiq qi4nik..........zatova ediniqt te boli drygiqt mesec ne te boli
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka, taka, 4e neka se radvam 4e me boli!!!
Ne sum 100 dolarova banknota da se haresam na vsi4ki!
4eti knijki ili piti nqkoi be na men kato mi doide minalata godina i si se opraih sama i nikoi ne razbra..tctctc kollko e ligavo b1de6toto pokolenie xaxaxax
няма нищо ненормално в това...аз по принцип по време на цикъл нямам болки,но понякога се случва при това да са супер гадни...а това за 3-те часа...спокойно...има още времепак ще се появи
![]()
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
seki pat e razli4no i men ponqkoga me boli ponqkoga ne
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
awe tva cikula si e gadna rabota...az li4no predpo4itam nikoi da ne e okolo men prez tiq periodi daje gajeto go znae...puk bolki...spoks nqma da umre6![]()
Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...
И на мен веднъж ми дойде,2-3 капки и спря.После цял ден никакво го нямаше и вечерта пак се появи и тръгна нормално.И мен много често ме боли коремът,но има случаи когато не ме боли.
tva s bolkite v korema e suvsem normalno vsi4ki momi4eta imat bolki povreme na cikal nqkoi po malko dr pove4eam a v dnite predi da ti doide zapo4va da te boli da ti e zle da si otpadnala tova e-ПРЕДМЕНСТРУАЛЕН СИНДРОМ ne6to suvsem normalno taka 4e spoX
![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
i na men mi se e slu4valo samo za 1 den i daje po-malko be6e i posle si mi doide na drugia mesec normalnoПървоначално написано от malka_kukla