.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    Райна
    Guest

Сладолед срещу...опипване

Наскоро се върнах от морето и искам да споделя тук своята история. Още първия ден отивайки към плажа, реших да си купя сладолед. Бяхме две приятелки и сладоледжията започна да се задява с нас. Първо нея, а после мен някак си така уж неволно ни опипа. След това каза, че нищо не му дължим и ни черпи сладоледа. На следващия ден, пак и пак... така всичките 14 дни до като бяхме там. Нищо повече от това не ни се случи, но си изкарахме към 15-20 сладоледа така и то безплатно. Сега все още имам угризения за това, че сме подвели така човека от една страна и от друга, че беше малко курвенско изпълнение от наша страна. Чакам мнения, вариации и коментари по темата. А също и споделяне на подобен опит, който има.

opredeleno e dosta kurvensko.
    toi i onq ne e bil stoka...toi se e nakefil...vii ste si qli sladoleda...
    ama kato ne mislite tai shte e
    С мен който иска, срещу мен който може

О,голямо престъпление.Като ти дават - вземаш.Не сте курви,споко.

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    нали знаеш лафа - 'дават ли ти - взимай'.споко въпроса е на теб да не ти е кофти после, че те е обарвал. свиркай си

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Супер фен
    nali znae6 kat ti davat vzimai,kat te gonqt bqgai
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    ами доста ми прилича на проституиране. но пък не виждам нищо лошо да си заработите сладоледите с едно невинно опипване

На мен щеше да ми е яко гнусно някъв да ме обарва,айде си зимай сладоледа и чупката.Ако пък да не го зашлева,няма да съм аз

evala катя
    С мен който иска, срещу мен който може

Ми да,а после като кажа на гаджето и ще го чупи от бой.Кой е тоя ,че да ме опипва,тва никой няма право.Един помня преди няколко години ме беше хванал за дупето,ама той беше на колело и не можах да со спра,ама кви псувни му ударих...в училище,от моя клас,там дето си се познаваме толкова добре,само някой да посмее,си изяжда шамара мигновенно.А после говорят,че съм била кучка ли,ок,кучка,но с достойнство

Guest
    za kakyv tip opipvane stava duma

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    kurvi ste , kurvi ste

Yupeeee !

Голям фен
    Град
    sofia
    davat li ti zimai,gonat li te bqgai,hvanat li te lqgai-taka kazva6e edin moi biv6 sai4enik.a po temata kvo ot tva 4e vi e 4erpil bili ste gotini i vi e po4erpil mn vajno
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Цитирай Първоначално написано от bonboneno^mace
    davat li ti zimai,gonat li te bqgai,hvanat li te lqgai-taka kazva6e edin moi biv6 sai4enik.a po temata kvo ot tva 4e vi e 4erpil bili ste gotini i vi e po4erpil mn vajno
    Много важно??ооо,да те опипва някав непознат е толковааа яко,направо ми иде да се хвърля от моста

Супер фен
    Град
    Burgas
    iii izvinqvam se oba4e - bahti naglite ! 4oveka gi po4erpil vednaj (i kvo obarvane be, kvi sa teq fantazii pak - 4oveka mina pred 6tanda i vi brukna v put..te i se vyrna obratno li kvo ? ai siktir) i ne stia 4e vi 4erpil i nai-nahalno o6te 13 dena ste hodili pri sy6tiq 4ovek ? ne, ne ste k...i vie ste ne6to o6te po-dolno

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ
    mi vij sq
    to 4e ne e kurvensko ne e
    ako go be6e izebala za ediniq sladoled za 50 stinki-->evalata

ama kato cqlo postupkata si e bila ba6 JALKA

PS:nemam podoben slu4ai da padna dotam 4e da me opipva nekav liolio za 2 sladoleda... krai kolko sum izostanala
    Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!

Цитирай Първоначално написано от alfred
    Ем и аз мисля така. Търсели сте забавление все пак. 2 в 1. Няма ли сте приятели предполагам. Ем чи .. кажи ся и какво е било опипването.
    Щом се тревожиш от постъпката си и си се замислила това още повече ще рече, че не си курва.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Град
    plovdiv
    aa kvi sa tiq kurvenski izpulneniq.. q se drujte malko na nivo... i vi bilo krivo 4e ste podveli 4oveka xaxaaxax .... nemoa si predstavq priqtelkata mi taka da razsujdava pfpf
    predi i sled vsichko.... Chovek
    ako nqkoi go interesuva kak izglejdam http://img192.imageshack.us/my.php?image=azikemaka4.png

Супер фен
    хахахаххххх
    и кфо....отивате вие....приканвате го (как ли го правите ) да ви опипа...и ей така уж неволно си .... поисквате сладолед като .... ъъъъъ ще си платите....ама ооооо той ви 4ерпи колку сме поласкани

Райна
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Цитирай Първоначално написано от alfred
    Ем и аз мисля така. Търсели сте забавление все пак. 2 в 1. Няма ли сте приятели предполагам. Ем чи .. кажи ся и какво е било опипването.
    Щом се тревожиш от постъпката си и си се замислила това още повече ще рече, че не си курва.
    Е ми като заставахме щото беше на машина сладоледа и той примерно ме гушваше през кръста и ми го подаваше. Е или ни тупваше по дупетата, некви ей такива и само се закачаше с нас с реплики от сорта "Растат ли гърдичките" и "Мляко за вашите секси устни сега ще забъркам" и ни подаваше сладоледите. Е разни такива неща.

Супер фен
    евалааааааааааа =D>
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Елеее,и вие си ходите секи ден там...нямам думи

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    абе повечето опипват без да дават нищо в замяна, така че се радвайте.

ама тва да си ходите всеки ден там ...
    алелуя.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Опипват ви за сладолед, а за да ви чукат кво ли трябва да ви почерпят?

be malko si e kurvensko ama ako ste si haresali sladoledajiqta edvali vi e bilo nepriqtno taka 4e samo toi da si bere kahura ...ako ne ste go haresali na4i kofti trypka
    ZaEtA sUm,Ne SuM v ObXvAt!!! DoKaTo sTe ReShIlI kRaStOsLoViCaTa SaM TuKa

Едни ги ебат за 1000 евро на вечер, други ги обарват за едно сладоледче (50 ст. ????). Все едно е, на едните им викат евтини, на другите елитни. Прави си сама изводите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си