.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: boli me

mimito0o
    Guest

boli me

kogato pravih sex za 1vi put be6e skoro nqmah nikvi problemi daje ne me bolq no problema doide pri sledva6tite puti izpitvam nqkvo yjasna bolka reje6ta kogat penisa na mom4eto e dokrai v men i e yjasno a ako ne e pak yse6taneto ne e su6toto i nz kvo da pravq daite suvet pls 6tot taka o6te ne sam izpitvala i orgazum a tva si e problem ma pri men e i na psihi4na osnova mai nz

Град
    Варна
    то е така първите няколко пъти боли....и мене ме болеше мн....ама ще потърпиш малко, кажи на приятеля ти да е по внимателен...би трябвало с всеки следващ път болката да намалява.... аиде успех
    Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
    The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.

Vsi4ko 6te e O.K samo trqbva da ima6 turpenie!Sus vseki sledva6t put po-malko 6te te boli!
    Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka, taka, 4e neka se radvam 4e me boli!!!

Ne sum 100 dolarova banknota da se haresam na vsi4ki!

Супер фен
    Град
    Burgas
    neznae6e li 4e pyrvite nqkolko pyti boli ? dori TVA li ne znae6e ?

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

mimito0o
    Guest
    mi prosto 1q ne me bolq voab6te i mi e stranno 6to sled tva po4na

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ами и мен не ме боля особено,а и до ден днешен(след 6 месеца сексуален живот) ме боли.за това и казвам на милото да е внимателен,да не бърза,да се движи бавно,а първите минути само да седи в мен,за да се отпусне влагалището.Нормално е спокойно.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Нормално е да те боли. След няколко месеца всичко ще е ок. А и не се надявай да изпиташ оргазъм скоро. Аз първия си оргазъм получих половин година след, като почнах да водя полов живот. Е, то при всеки е различно, но като цяло на дали са много жените започнали да изпитват оргазъм още 1-вите пъти, в които са го правили,
    HardC0re and BDSM forever

Спокойно, първите няколко пъти ще изпитваш болка, но това е нормално. След време болката ще изчезне и всичко ще е ок.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    abe mili4ka,ne se trevoji,normalno e.ne vinagi ot parviq put devstvaneta cipa se razkusva,ponqkoga stava sled nego.ima i drugo,organizma ti o6te ne e sviknal i vlagali6teto ne se e raztegnalo dostatu4no.normalno e da ima6 i bolki nisko v korema kogato ne go pravite.za orgazum,nedei govori,6toto nqkoi momi4eta ne sa go izpitvali dori sled 10 godini polov jivot.pri momi4etata tova e po trudno,taka 4e ne se pritesnqvai,nqkoi den i tova 6te se slu4i.uspeh!!!

Mila ne se trevoji se nqkoga 6te spre no nqma da te boli ve4no.Pri men 1 put me bole6e kakto obiknovenno i daje sled tova kogato ne pravehme ni6to pak me bole6e daje i kato sedqh no sled 1 den sprq,i ve4e ne me boli.Samo spokoino bolkata 6te spre.

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Нормално е да те боли. След няколко месеца всичко ще е ок. А и не се надявай да изпиташ оргазъм скоро. Аз първия си оргазъм получих половин година след, като почнах да водя полов живот. Е, то при всеки е различно, но като цяло на дали са много жените започнали да изпитват оргазъм още 1-вите пъти, в които са го правили,
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Guest
    mimi kak se kazva pozi deto te otvori

Супер фен
    Нормално е следващите 1-2 пъти да те боли ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си