- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Avril Lavigne
Харесвам някои нейни песни.
Приятелството е като една душа в две тела.
Това, което твърдя, може и да не е вярно, но допускам, че е възможно.
скочубра.Първоначално написано от exploitedteen
това ми дойде на ум![]()
алелуя.
Пънко вече не е същия без нея![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
На мен ми харесва и си я слушам.![]()
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
Пикла няква...не ме кефи
Много ме дразни,тъпа е.Нито еднапесен не ми харесва,която тя е направила.И наистина е доста комерсиална.И така и таканемога да разбера какъв стил музика точно прави?
Abe super si e AvrilKefqt me vsi4ki pesni koito pravi
![]()
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Първоначално написано от koalka
Първоначално написано от just_a_kid
Ами хора какво да ви кажа-всеки си има вкус.Аз обожавам Аврил.Като щете плюйте я-явно го правите защото вашите любими изпълнители не са толкова популярни и нашумели.Така правите и с LP и с кой ли още не.Нищо лично,но е тъпо само да казвате колко некадърни са всички.Много хора харесват Аврил-за това е станала известна.Първоначално написано от exploitedteen
А и стилът на Аврил е поп-рок.
ЛП горе долу стават, но аврил - не. Не прави хубави песни. Но да кажем, че е талнтлива. Туко що четох едно ревюв в про-ока за нея и там пише, че си пише сама песните. И четох че е още твърде млада. Е да, но на музикантите под 25 в повечето случаи не струва, защото те още се учат да правят музика. Така ще го кажа и с Аврил не може тя да прави сткойностна музика при положение, че е на 18-19. Защото на тази възраст стойностна музика могат да правят само музикалните гении, а тя не е такава.Първоначално написано от Shadow_Walker
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Ами хора какво да ви кажа-всеки си има вкус.Аз обожавам Аврил.Като щете плюйте я-явно го правите защото вашите любими изпълнители не са толкова популярни и нашумели.Така правите и с LP и с кой ли още не.Нищо лично,но е тъпо само да казвате колко некадърни са всички.Много хора харесват Аврил-за това е станала известна.
А и стилът на Аврил е поп-рок.
С какво можеш да ми докажеш , че Аврил е по-популярна от Metallica , Guns N`Roses , Nirvana , Judas Priest , AC/DC , Scorpions примерно![]()
Комерсиална музика предполагам знаеш какво е ..
П.П. Не казвам , че аз слушам кой знае какво . Но това си ми харесва на мен и мисля , че нямаш право и основание , на което на сравняваш посочените от мен групи с Аврил.
Всеки сам си решава какво ще слуша , така че , недей да обиждаш , без да знаеш. Ние (които сме обидили Аврил) все пак знаем коя е и какво прави .. Ти за групите , които ние слушаме знаеш ли нещо , че така плямпаш ?
Да естествено знам тези групи.Не съм малоумен, ако това намекваш![]()
И не съм казал, че е по-популярна от тях.Казах че много хора се дразнят, че тя е популярна, за разлика от техните любимци, които не са станали толкова известни.
И какво значение има дали някой е рекламиран или не
щом прави хубава музика?
Не ми пука какво мислите за нея, но ме дразни като почнете да обиждате.И не само нея.
Преди ми беше безралична,сега ми е противна,защото се превърна в това което тя преди оплюваше...
I'll be your ether you'll breathe me in,You won't release
mi mene qko me kefi za vas nz
Добре де..нарекох я пикла, беше ми кофти тогава, но определено не съм я "оплюла", защото музиката, която слушам не е толкова нашумяла. По принцип не смятам, че качеството на музиката може да се определи по това колко е популярна, а и не ми пука особено кой е нашумял и кой не е. Аврил е пикла,според мен, защото ми изглежда недорасла, прави се на такава, каквато не е и ме дразни. И мисля че си е чист поп. Не казвам, че не съм слушала някога такива от тоя тип, но просто вече са ми гадни.Първоначално написано от Shadow_Walker
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
Много ме радва...тя е моя идол..и който не я харесва просто няма вкус или не си е направил труда да чуе песни като фрийк аут и лозинг грип!
БАРБИПървоначално написано от bill_schrei
![]()
![]()
Извинявай приятел/ко,нооо тя да не е мадона...да се облича на 21 като 18 годишнавече е ЖЕНА и то омъжена даже бременна за твааа барби си го наври в гъзъ
![]()
Както съм казвал и преди-обичам я тая жена бе![]()
Песните и ме успокояват и ми вдъхват оптимизъм (особено Who Knows)
А да и новата и песен Keep Holding On , пусната като сингъл в Америка е много готина-намерете си я![]()
хъхъ..
Ооо един истински човек..Кийп холдинг он е супер яка!Ноо и Тейк ит...лосинг грип..слипед алуеи...няма равен!Обичам яя...Първоначално написано от Shadow_Walker
Не ме кефи.
не ме кефи мн![]()
Super qka si e Avril!!! \/ Mn obi4am My happy ending , Tomorrow i Fall to pieces A kato pro4etoh texta na Nobody's home se razplakah
![]()
I'm a bad ass girl in this messed up world!
I'm the sexy girl in this crazy world!
I'm a simple girl in a complex world!