с това,4е изцяло се промених и намерих нови приятели
оооо,да-цяло лято ходих по 3 часа на ден на уроци по ангииски и на 16ти ще държа изпит![]()
обичам о4ите му,ОБИЧАМ ГИ!
С това,че се събрах с човека,когото преди мислех за невъзможна мечта...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми с това че си купих една книжка "PHP 5 -професионално програмиране" и че най-после се задвижи проекта ми.![]()
![]()
![]()
ще го запомня със супер многото купони... наистина почти всеки ден ни се очертаваше някакво "мероприятие" с лудеене, будуване и алкохол![]()
не можахме да си починем като хората![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ibali maamu na lqtoto...kvo stana,mi odih na aquapark,vidqh boiko borisov,ton4o tukmak4iev,i za nai-golqmo moe sujalenie-pove4eto ot otbora na levski barabar s treniora im (uuujassss).az sum ot bs,tui 4e more si imam,drugo drugo,hodih v Sofiq,Bankq i Gorna Banq,hodihme da ska4ame ot mosta s frendove,a prez ostanaloto vreme kum mesec i polovina ba4kah na 2 mesta (edno sled drugo ne ednovremenno)puk i sq kandidatstvah za gimnaziq i izpiti gluposti i opredeleno tva lqto mi se stori mnooogo mnooogo malko...skusah i s gajeto si na vsi4koto otgore,i koleloto si potro6ih,a az bez kolelo sum sqka6 bez glava
bali maamu
Jivei dnes,za6toto v4era nqma da se vurne,a utre moje i da ne doide
Ами най-вече с това че бя заедно с приятеля ми на селото му.
Ох страхотно лято уникално по рода си с Купончета и просто беше магично и разнообразно - Скара, бира, плаж, море - нямаш грижи ЛЯТО Е !![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
Ami tova lqto za men be6e nai qkoto... 6te go zapomnq s tova 4e bqh non stop s priqtela mi ... imahme adski gotini momenti... LAGERA be6e neveroqten napravo neiskah da si trugvame ot moreto...be6e strahotni no za jalost svur6i... dano drugoto da e o6te po qkooo
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
mai s ni6to![]()
Тва лято тотално изпростях!! Беше ебати якото лятоХодихме с френдовете на лагер \
/ Прекарах супер много време с гаджето и се сближихе невероятно много
Видях се с хора, с които много време не се бях виждала
изобщо всичко беше незабравимо!!
С баскета![]()