.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Тема: Лятото

с това,4е изцяло се промених и намерих нови приятели
    оооо,да-цяло лято ходих по 3 часа на ден на уроци по ангииски и на 16ти ще държа изпит
    обичам о4ите му,ОБИЧАМ ГИ!

Повече от фен
    Град
    в страната на любовта
    С това,че се събрах с човека,когото преди мислех за невъзможна мечта...

d

Ми с това че си купих една книжка "PHP 5 -професионално програмиране" и че най-после се задвижи проекта ми.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ще го запомня със супер многото купони... наистина почти всеки ден ни се очертаваше някакво "мероприятие" с лудеене, будуване и алкохол

не можахме да си починем като хората
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

ibali maamu na lqtoto...kvo stana,mi odih na aquapark,vidqh boiko borisov,ton4o tukmak4iev,i za nai-golqmo moe sujalenie-pove4eto ot otbora na levski barabar s treniora im (uuujassss).az sum ot bs,tui 4e more si imam,drugo drugo,hodih v Sofiq,Bankq i Gorna Banq,hodihme da ska4ame ot mosta s frendove,a prez ostanaloto vreme kum mesec i polovina ba4kah na 2 mesta (edno sled drugo ne ednovremenno )puk i sq kandidatstvah za gimnaziq i izpiti gluposti i opredeleno tva lqto mi se stori mnooogo mnooogo malko...skusah i s gajeto si na vsi4koto otgore,i koleloto si potro6ih,a az bez kolelo sum sqka6 bez glava bali maamu
    Jivei dnes,za6toto v4era nqma da se vurne,a utre moje i da ne doide

Мега фен Аватара на koalka
    Ами най-вече с това че бя заедно с приятеля ми на селото му.

Ох страхотно лято уникално по рода си с Купончета и просто беше магично и разнообразно - Скара, бира, плаж, море - нямаш грижи ЛЯТО Е !
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Ami tova lqto za men be6e nai qkoto... 6te go zapomnq s tova 4e bqh non stop s priqtela mi ... imahme adski gotini momenti... LAGERA be6e neveroqten napravo neiskah da si trugvame ot moreto... be6e strahotni no za jalost svur6i... dano drugoto da e o6te po qkooo
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Фен
    Град
    Монтана
    с лятната ми свалка с едно страхотно момче през август , което не е от моя град ,а от едно градче където си ходя всяка ваканция ... сега чакам следващата ваканция да видя как са се развили нещата

Голям фен
    Град
    Plovdiv

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    mai s ni6to

Голям фен
    Град
    София
    Тва лято тотално изпростях!! Беше ебати якото лято Ходихме с френдовете на лагер \/ Прекарах супер много време с гаджето и се сближихе невероятно много Видях се с хора, с които много време не се бях виждала изобщо всичко беше незабравимо!!

Голям фен
    С баскета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си