.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Първата целувка с език

Разкажете за първата си целувка с език - на колко години бяхте, как точно го направихте, бяхте ли доволни от себе си и т.н.
    Единственото нещо, което можеш да направиш с добрия съвет, е да го предадеш нататък.
    На теб самия никога не ти върши работа.

BU
    Guest
    Ami tazi godina beshe(6 klas) Ha ha ha....to4no na Nova godina...))Ne bqh dovolna ot sebe si,no mi haaresa!!!

Re: Първата целувка с език

Цитирай Първоначално написано от mganga
    Разкажете за първата си целувка с език - на колко години бяхте, как точно го направихте, бяхте ли доволни от себе си и т.н.
    бях малък играех ма подараци или нещо такова

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Беше по средата на 6-ти клас някъде.Дам.Бе6е с подходящия човек и ми хареса много И втората беше яка ... и третата....ххахахаххаа и сички останали

Guest
    Бях на 17, мама каза, че е време да пораста и вместо по бузката както беше обичайно всяка вечер за "лека нощ" докосна устните ми със своите и плъзна езика си срещайки моя. Беше страхотно изживяване

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Бях на 14... пред моя вход ...изпращаха ме.. беше хубаво..
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

BU
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Бях на 17, мама каза, че е време да пораста и вместо по бузката както беше обичайно всяка вечер за "лека нощ" докосна устните ми със своите и плъзна езика си срещайки моя. Беше страхотно изживяване
    u
    UAuauU!!!!!

Супер фен
    maika ti te e celunala s ezik ili az taka razbrah
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    maika ti te e celunala s ezik ili az taka razbrah
    глей че се прави ташак

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Цитирай Първоначално написано от voaiora

напрово зимай един макаров и си гледай да се учелиш в главата

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Супер фен
    tva za maikata e qko

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    tva za maikata e qko
    така е
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    hahahha ba6ta ti i toi da ne se e namesil ? Troika stana li ?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PaSsioN_GiRL
    hahahha ba6ta ti i toi da ne se e namesil ? Troika stana li ?
    хаха

Мега фен Аватара на koalka
    Ами бях на 15 и приятелят ми като ми предложи на моста на ндк след това ме целуна.Честно казано не очаквах,че ще ме целуне с език,но го напарви,беше прекрасно.Много се зарадвах.

Град
    София
    Бях на 16 и не ми хареса изобщо щото оная со въртеше езика в устата ми се едно беше пуснала центрофугата и ми разби мечтите за 1-вата целувка (мамка и )

хаха аз пък съм била или на 12 или 13 там някъде ауу беше ужасно отврат е ние бяхме гаджета ама беше гадно една вечер като ме изпращаше и трябжаше да се кисс и бляк после като се прибрах плюх и си бърсах езика с ръка и напрао не ми се ядеше хаха луда работа ама после станах спец хаха

Бях на 14... Една вечер както всички останали до тогава се събирахме около блкока... хлапета.... и играехме на нещо немога да си спомня сега.... истина е че беше с момиче по-голямо от мен с около 3 години... но ми хареса...
    Да оставиш истинската любов неизказана... Това е най-лесният начин да нараниш сърцето си!!!!

шести с/у седми клас лятото
    ми бях доволна от себе си
    дори не разбра че това ми е била първата целувка
    значи би трябвало добре да съм се представила
    хаха

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Некъде къде 5 клас...изобщо немам спомен, може и у 7-ми да е било

Guest
    Аз пък бях на 12.Той беше пиян,но аз бях мн флюбена и не отдадах толкова голямо значение на самата целувка,а на факта,че беше точно с него.Беше яко

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    мииии бях към 5-6 клас и за пръв път целунах една какичка 8 клас... после ми прати смс "леле много хубаво се целуваш..искам пак"

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Еми спомням си че още не можех да пиша

Krisitu
    Guest

:)

Mn rano we xaxaxaxaxaaxxa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си